Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нема логика Роналдо да ни го дает за Ибрахимович, докажан е и во Англиско и во Шпанско, за разлика од Ибра кој во шпанско малце се губеше..Роналдо не го сакам како играч, но исто и Ибрахимович не го сакав како играч но кога ни го донесе скудетето го засакав..

Доста ми го постираш ова срање кога искрено немаш појма од фудбал :D,имаш гледано фудбалски натпревар?Или само статистика ќе ни кажуваш овде и колку пати шутнал и дал голови најјака статистика имаше Кварезма па во Интер кога го погодуваше голот навивачите од Интер се крстеа.Статистиката нема врска а додека не видам играч сам како игра џабе нека дае и 100 гола во 2 лига кога ќе му застанат 70 000 фанови газето ќе си го бара кај му е.Затоа ако немаш нешто попаметно да кажеш подобро ќути,не кажувај кој е најпаматен,најобразован во форумов...
абе машко машко... јас адија на тоа светско за играчи до 21 година мислам беше го гледав неколку пати а ти ниеднаш не си го гледал и најде мене да ми збориш. јас ти дадов статистика со цел да те поучам дека ако играл јако во младинските категории, незначи дека ќе игра јако и во понатамошната кариера
и нема врска тоа со 70те илјади фанови, се гледа колку си само заостанат у размислувањето
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:18 AM ---
Ибра не е играч за големи натпревари, потвредно 142362562 пати. Кога ќе освоиме нешто повеќе од Скудето со Ибра, кажи.
а ваму па игуаин ама е за големи утакмици..тоа е едно чудо!
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:19 AM ---
Нека дојде Хамшик и Витсел летово, а Гансо нека идат на зима и затворетеа тамава аман!
премногу слични играчи се

абе машко машко... јас адија на тоа светско за играчи до 21 година мислам беше го гледав неколку пати а ти ниеднаш не си го гледал и најде мене да ми збориш. јас ти дадов статистика со цел да те поучам дека ако играл јако во младинските категории, незначи дека ќе игра јако и во понатамошната кариера
и нема врска тоа со 70те илјади фанови, се гледа колку си само заостанат у размислувањето
Хаха ти не си стабилен,ја го гледав цело светско како прво ако ти си гледал една утакмица твој проблем изгледа била едина утакмица во твојот живот и не се секирај доволно сум запознаен со сите играчи кој ги кажа и нема потреба да да употребуваш глупи статистики кои не значат ништо и ако ја сум заостанат во размислувањата незнам кај се пронаоѓаш ти :)
Нема логика Роналдо да ни го дает за Ибрахимович, докажан е и во Англиско и во Шпанско, за разлика од Ибра кој во шпанско малце се губеше..Роналдо не го сакам како играч, но исто и Ибрахимович не го сакав како играч но кога ни го донесе скудетето го засакав..

За засакување не е проблем ќе се реши тој проблем одма :D,ама ако го даваме Ибра за некој нека биде класа играч :)!

али сепак ти ми рече дека адија беше најдобар стрелец на светското и после испадна феил, го споредуваше со ал шарави... демек гледај го овој адија беше најдобар стрелец на сп кај може овој ел шарави со него, ха, дал 13 гола на 18 години у втора лига, безвеза..
а јас пак ти реков дека адија нема гол дадено за 2 години у клубот од норвешка а има настапено 8 пати. и гледаш колку само нема везе што бил прв стрелец во младински категории..
затоа и ти ги ставив тие играчи

али сепак ти ми рече дека адија беше најдобар стрелец на светското и после испадна феил, го споредуваше со ал шарави... демек гледај го овој адија беше најдобар стрелец на сп кај може овој ел шарави со него, ха, дал 13 гола на 18 години у втора лига, безвеза..
а јас пак ти реков дека адија нема гол дадено за 2 години у клубот од норвешка а има настапено 8 пати. и гледаш колку само нема везе што бил прв стрелец во младински категории..
затоа и ти ги ставив тие играчи

Нема врска друже споредба ти е тоа втора лига Итаљанска тој треба да се земи во Милан па на позајмица треба да се прати,ќе му треба време да се развие,нека го земат ако е талентиран ама Џеноа бара многу пари па тешко да дае Галијани над 10 м за такви играчи...
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:40 AM ---
БТВ го дадовме Меркел на позајмица(косопственост) ...
http://www.goal.com/en/news/10/ital...nder-merkel-moves-to-genoa-on-joint-ownership

Еве шанса да се докаже за наредна сезона за прв тим во Милан

Сеуште не е официјално, но скоро готово е

AC Milan & Genoa agree co-ownership deal for Stephan El Shaarawy

иако Алегри сакал по секоја цена да го задржи Меркел, сепак Џенова не попуштале и морал тој да биде дел од овој трансфер (плус 6/7 милиони евра).

Од една страна ми е многу жал што Меркел нема да го гледам следната сезона мислам дека малиот заслужи да игра повеќе ама од друга страна чим толку запнале за овоје Ел Шараксхрејк тогаш сигурно вреди малиот,се надевам ке добива солидна минутажа следната сезона.

Сеуште не е официјално, но скоро готово е

AC Milan & Genoa agree co-ownership deal for Stephan El Shaarawy

иако Алегри сакал по секоја цена да го задржи Меркел, сепак Џенова не попуштале и морал тој да биде дел од овој трансфер (плус 6/7 милиони евра).
добри сме! ми се свиѓа овој потег, пред се поради тоа што за меркел немаше простор, а за ел шарави мислам дека ќе има... иако го имам гледано само на клипови и статистика :D можам да кажам дека е поголем талент ел шарави од меркел :)

Не е на позајмица Меркел пратен?
Ако не е на позајмица мислам дека ќе зажалиме...

Меркел е на co-own договор даден во Џенова и таму ќе игра следната сезона. Ел Шарави колку што разбрав е исто на co-own договор со можност да биде откупен за 6-7 мил. или па ќе биде купен за 6-7 мил плус co-own за Меркел така нешто. Како и да е изгледа тој ќе биде третото засилување,се зема еден млад и надежен јас повеќе сакав Витсел ама ај...........сега останува Мистер XXl да се купи.

па најверојатно ел шарави е сметан како подмладување и очекувам уште еден-до двајца да купат
т.е. може да биде сметан како подобра замена за меркел... играч за во иднина и што ќе влегува од клупа.

Сакав да остане Меркел кај нас ама ете отиде...Ова му е добра шанса да се покаже со какви квалитети располага и дали е доволно талентиран за во Милан.
Ќе видиме сега и Ел Шаври што талент е па подобриот од него и Меркел најверојатно ќе го носи дресот на Милан наредна сезона или двајцата у Џенова ќе дремат тоа зависи од нив.
Тој Мистер Х најверојатно ќе доѓа кон крајот на месец Август типично за Милан ... :)

Типично,досадно и нервозно. Нека се ебат ме нервираат што ќе треба да чекаме цело Лето за еден јак трансфер.

Типично,досадно и нервозно. Нека се ебат ме нервираат што ќе треба да чекаме цело Лето за еден јак трансфер.

Поточно на крајот на август кажал нашиот да ипреплети неколку имиња малку нервоза и на крај да го донесе :D

Фали само уште агентот на Ел Шајсдкгхсдфјк да се договори со Милан и ке биде официјално.

Џенова на Меркел му понудила натпревари нешто што Милан не можеше да му го понуди и играчот следната сезона ке се развива таму па ако испадне нешто од него ке си го вратиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom