Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Улави сте бе, какво давање Ибра ..ако сака да си ја прекине серијата од незнамколкутитули по ред нека оди во Реал.

Гледајте ние Сериа А да си ја зимаме секоја година a со Ибра тоа ни е загарантирано!!,

Чави Иниеста Меси...за овие мислев брат.

Ај сеа и вие се правите улави со сила !!

Таа сезона Ибра во Барса имаше 26 настапи 16 гола, еден многу битен знаеш ти кој !!

Плус 4 гола во ЛШ во 8 настапи, или 34 настапи 20 гола , и у куп мислим дека имаше уште 1-2 нејсе !!

Од тие 34 настапи сигурно во 15 влегувал како резерва, а на некои од тие мечеви играл и по 5-10 минути само !!

Така да у никој случај не се ова бројки за потценување. И да Ибра е класа за Игуаин сега за сега, нема муабет туе. Но времето е на страна на Игуаин...

Не пишувајте за глупости Ибра изјави веќе дека останува по тие шпекулации..не ни треба Игуаин или некој друг..
Денеска му е роденден на Емануелсон,нека му е среќен и уште многу успешни сезони во Милан!

Е ај нека му е среќен роденденот на Емануелсон па да до година да си дочека уште една скудето ... :)

Абе официјализирано е ова со Шарафи-Меркел?

Утре и официјално ќе потпишеме со Ел Шарафи еве и линкче
И младинска категорија се шампиони,само што заврши утакмицата некојси Кингсли Боатенг го дал голот и од ова линк

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
Изгледа Х от е Хамшик па да видиме колку ќе го донесеме :P,нека му е среќен роденденот на Емануелсон и многу титули за младинците :)

images

Еве го Кингсли :)

Шо генерација се овие цицибани?:ROFLMAO:

да ве прашам нешто таткоми е фан на милан како би можеле да направиме за маица ?? од годинава што бевте шампион и дал и
Dídac Vilà го имате купено и пратено на позајмица ?

нека ме информаира некој ако знае

да ве прашам нешто таткоми е фан на милан како би можеле да направиме за маица ?? од годинава што бевте шампион и дал и
Dídac Vilà го имате купено и пратено на позајмица ?

нека ме информаира некој ако знае

Ај ај признај дека маичето е за тебе
201.gif

Сеа озбилно, Дидац Виља е купен и уште не е официјално никаде на позајмица но најверојатно ќе го вратат у Еспањол за сезонава !!

За маиците имаше едно време иницијатива но спласна, но ти ако сакаш да го изненадиш "татко ти" :) можеш слика од нет од маичките да извадиш и да си ја однесеш во најблиската печатница. Со све маица ќе те кошта 500 денара максимум !!

Ај ај признај дека маичето е за тебе
201.gif

Сеа озбилно, Дидац Виља е купен и уште не е официјално никаде на позајмица но најверојатно ќе го вратат у Еспањол за сезонава !!

За маиците имаше едно време иницијатива но спласна, но ти ако сакаш да го изненадиш "татко ти" :) можеш слика од нет од маичките да извадиш и да си ја однесеш во најблиската печатница. Со све маица ќе те кошта 500 денара максимум !!
хахах за првото не бе како за мене :))) за второто фала и за третото гоод :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom