Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Само фризурата неуба шо ќе му ја видам ми се гади а не камоли фацана ко ке му ја видам.

Денес, после скоро 5 години мачење, Милан го напушти Дигао или попознат како брат му на Кака. Договорот е раскинат доброволно и најбитно од ова е што Дигао зафаќаше место во нон-ЕУ, кое сега ако не успее да среди Таиво со Французите, ќе може да го лапне и да се отвори простор.

Поима неам колку души од овие нон-ЕУ имаме, ни како иде таа глупост, пошто све некој го зафаќа тоа место кај нас, али како и да е добра вест е ова.

Мислам дека веќе нема врска тоа,колку и да имаш или немаш нон-еу играчи во тим само еден по сезона можеш да купиш што е нон еу.
Ама како и да е треба да не јаде гомна Таиво и да си го среди пасошот,никаков проблем нема да му направат 5 години играше во Франција.

http://www.rossoneriblog.com/2011/06/11/stroppa-milan-fired-me/
Го набркале Стропа. лол :giggle:

До негде ги оправдувам,иако е младински тим треба некој подобар резултат од фајнл ејт,башка ако се сеќавам некои 10 мил. беа потрошени за младинци минатата година,ко да ги запалија ебате,пример денес за тие пари Витсел или Ериксен ќе ги земеш итоа ќе ти играат прв тим. (y)

Aко пишува некаде по страниците како гоал и сл дека е најталентиран у италија, рачунај дека не е така! За да е некој најталентиран у италија мора да е докажан у Серие а, а не у некој ш-тим од втора лига како што е Падова...
нешто слично како дел пиеро, right?
--- надополнето: Jun 11, 2011 7:48 PM ---
Денес, после скоро 5 години мачење, Милан го напушти Дигао или попознат како брат му на Кака. Договорот е раскинат доброволно и најбитно од ова е што Дигао зафаќаше место во нон-ЕУ, кое сега ако не успее да среди Таиво со Французите, ќе може да го лапне и да се отвори простор.

Поима неам колку души од овие нон-ЕУ имаме, ни како иде таа глупост, пошто све некој го зафаќа тоа место кај нас, али како и да е добра вест е ова.
тоа правило е за во шпанија, во италија нема врска
--- надополнето: Jun 11, 2011 7:49 PM ---
Чим го бара Интер можам да замислам за каков талент станува збор.

Свети дресот него како,а што е фората со џоистикот ?
ако не се заебаваш... со ова ми докажа колку си само ограничен
--- надополнето: Jun 11, 2011 7:54 PM ---

Ограничени се тие што те направиле.
Вака со клипчиња иди залажувај деца до 5то одделение кај мене вакви фори НЕ.Ако другарчињата во школо ги залашуваш со ЈуТуб клипови мене неможеш.Клипчињава твој траат некој 5 минути а дечкото има изиграно иљадници минути што значи дека тука ги има само најдобрите моменти од него а така и од Шумуликовски да маправиш клип ќе мислиш дека е најдобриот среден играч во светот.Ако се палиш на клипови и тоа ти е мерило за јачината на еден играч стварно те жалам.

Фала многу,чао пријатно немора да ми реплицираш.

го нема го нема па ќе се изгуби :)
Иначе овој Ел Шарави стварно добар играч е ама повеќе од 5 мил. не би дал за него.Треба да се земе на co-ownership и да им го оставиме на џенова ако се покаже нека доаѓа ако не нека си седи таму

http://www.rossoneriblog.com/2011/06/12/oddo-i-will-consider-leaving-milan/
ОДО и не враќај се,пизда ти матер неспособна.

Бонус-Јепес изјавил дека сака Л.Ш. успех,ќути бе дибек еден дибекосан заради тебе испаднавме од Тотенхем вол спор.
Дај боже да го вратиме Астори,и заедно со Неста,Силва и Мексес нема утакмица да види старецот.

Бонус-Јепес изјавил дека сака Л.Ш. успех,ќути бе дибек еден дибекосан заради тебе испаднавме од Тотенхем вол спор.
Дај боже да го вратиме Астори,и заедно со Неста,Силва и Мексес нема утакмица да види старецот.

ајај сеа и ти не обесувај, не испаднавме ради Златан што им ја даде на тацна контрата да ја напраат, ради Јепес сме испаднале што не го фати Ленон во полн спринт, при тоа со жолт картон.

Јепес е многу корисен играч, ретко можеш да најдеш таков играч што е спремен ем да седи на клупа без бунење, ем да даде све од себе тогаш кога ќе затреба. Јепес од клупа и на 35 години, пак е боље од Матераци, Кордоба, Барзаљи и Бонучи. Гз би дале да ги имаат за “недај боже’’ Интер и Јуве.

Иначе, од сите имиња што се свртеа ми светна Хонда мене за таа позиција што ја бараат, (лево полу-крило) мислам дека феноменално ќе се уклопи таму, гледам сака да си оди можда треба да го земат у обѕир како поефтина варијанта, ако Хамшик, Пасторе Гансо и компанија се прескапи.

Па не го фати,пре кус беше со клизачот а беше буквално пред него значи не го бркаше да го стигне па овој му избегал,на страна промашените шанси тој гол не кошташе испаѓање.
А дека не се буни,еве читам,несреќен бил кога на други им се давало повеќе шанса,муабет одо.

Добро изигра неколку утакмици во лига ама тоа испаѓање од л.ш. не можам да му го простам,па уште дека не се плаши од Мексес хахаха која шега.

Ограничени се тие што те направиле.
Вака со клипчиња иди залажувај деца до 5то одделение кај мене вакви фори НЕ.Ако другарчињата во школо ги залашуваш со ЈуТуб клипови мене неможеш.Клипчињава твој траат некој 5 минути а дечкото има изиграно иљадници минути што значи дека тука ги има само најдобрите моменти од него а така и од Шумуликовски да маправиш клип ќе мислиш дека е најдобриот среден играч во светот.Ако се палиш на клипови и тоа ти е мерило за јачината на еден играч стварно те жалам.

Фала многу,чао пријатно немора да ми реплицираш.
ти ќе ми кажеш дали да не ти реплицирам
дечкото има и статистика, а таа покажува нешто неверојатно-13 гола у втора лига на 18 годишен играч, што не е ни напаѓач
--- надополнето: Jun 12, 2011 1:57 PM ---
Па не го фати,пре кус беше со клизачот а беше буквално пред него значи не го бркаше да го стигне па овој му избегал,на страна промашените шанси тој гол не кошташе испаѓање.
А дека не се буни,еве читам,несреќен бил кога на други им се давало повеќе шанса,муабет одо.

Добро изигра неколку утакмици во лига ама тоа испаѓање од л.ш. не можам да му го простам,па уште дека не се плаши од Мексес хахаха која шега.
ох бреее... ќе го видиме мексес на 35 години колку добро ќе игра. јепес ти е прав борец и никогаш не прави некој лудничав фаул со што ја остава екипата на цедило, каков што е мексес. уствари јас мислам дека јепес до пред 2-3 години можеше да го учи мексес како се игра фудбал
--- надополнето: Jun 12, 2011 1:59 PM ---
а да, мексес беше баран од реал, па јепес не се плашел од мексес хахаха! смешен е типов колумбиски
така ли е сасуке?
исто ко што и реал го сакаше таиво, али ние им го земавме од пред нос...на реал :)

Дидак игра прва постава за Шпанија до 21 година против Англија ќе видиме сега што играч е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom