Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нешто слично како дел пиеро, right?Aко пишува некаде по страниците како гоал и сл дека е најталентиран у италија, рачунај дека не е така! За да е некој најталентиран у италија мора да е докажан у Серие а, а не у некој ш-тим од втора лига како што е Падова...
тоа правило е за во шпанија, во италија нема врскаДенес, после скоро 5 години мачење, Милан го напушти Дигао или попознат како брат му на Кака. Договорот е раскинат доброволно и најбитно од ова е што Дигао зафаќаше место во нон-ЕУ, кое сега ако не успее да среди Таиво со Французите, ќе може да го лапне и да се отвори простор.
Поима неам колку души од овие нон-ЕУ имаме, ни како иде таа глупост, пошто све некој го зафаќа тоа место кај нас, али како и да е добра вест е ова.
ако не се заебаваш... со ова ми докажа колку си само ограниченЧим го бара Интер можам да замислам за каков талент станува збор.
Свети дресот него како,а што е фората со џоистикот ?
Бонус-Јепес изјавил дека сака Л.Ш. успех,ќути бе дибек еден дибекосан заради тебе испаднавме од Тотенхем вол спор.
Дај боже да го вратиме Астори,и заедно со Неста,Силва и Мексес нема утакмица да види старецот.
ти ќе ми кажеш дали да не ти реплицирамОграничени се тие што те направиле.
Вака со клипчиња иди залажувај деца до 5то одделение кај мене вакви фори НЕ.Ако другарчињата во школо ги залашуваш со ЈуТуб клипови мене неможеш.Клипчињава твој траат некој 5 минути а дечкото има изиграно иљадници минути што значи дека тука ги има само најдобрите моменти од него а така и од Шумуликовски да маправиш клип ќе мислиш дека е најдобриот среден играч во светот.Ако се палиш на клипови и тоа ти е мерило за јачината на еден играч стварно те жалам.
Фала многу,чао пријатно немора да ми реплицираш.
ох бреее... ќе го видиме мексес на 35 години колку добро ќе игра. јепес ти е прав борец и никогаш не прави некој лудничав фаул со што ја остава екипата на цедило, каков што е мексес. уствари јас мислам дека јепес до пред 2-3 години можеше да го учи мексес како се игра фудбалПа не го фати,пре кус беше со клизачот а беше буквално пред него значи не го бркаше да го стигне па овој му избегал,на страна промашените шанси тој гол не кошташе испаѓање.
А дека не се буни,еве читам,несреќен бил кога на други им се давало повеќе шанса,муабет одо.
Добро изигра неколку утакмици во лига ама тоа испаѓање од л.ш. не можам да му го простам,па уште дека не се плаши од Мексес хахаха која шега.