Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пирло беше долго време повреден, не може да се очекува да изигра како во најдобрите времиња а и таков е подобар од Монтоливо.

Неможе да се очекува и нема веќе никогаш да игра како во најдобрите денови.Сега претеруваш кога викаш дека и таков е подобар од Монтоливо зошто ако го гледаше Милан сезонава ќе видеше дека Пирло само ја кочеше играта и враќаше назад топки до Силва а не како порано да ги наоѓа напред напаѓачите.Фала му за се што направи за Милан но сепак толку е од него ...

ако можат некако да го бутнат Касано у дил за Хамшик или Пасторе и уште пари добро би било,и така не е нешто убедлив за да остане

И Робињо би го дал за еден од овие.

Galliani: "We will pay Genoa €7 million over 3 years for Boateng".

Иначе Касано продавање никако, доста квалитетна замена е, ако го трампаат за Пасторе или Хамшик може иначе никако, Палоски пак ќе го пуштат некаде на позајмица, не очекувајте да остане...

Неможе да се очекува и нема веќе никогаш да игра како во најдобрите денови.Сега претеруваш кога викаш дека и таков е подобар од Монтоливо зошто ако го гледаше Милан сезонава ќе видеше дека Пирло само ја кочеше играта и враќаше назад топки до Силва а не како порано да ги наоѓа напред напаѓачите.Фала му за се што направи за Милан но сепак толку е од него ...

Не беше толку лош, имаше добри пасови/асистенции преку 30 метри нема друг играч кај нас шо ќе го напрај то, верувам ако останеше другата сезона ќе беше далеку подобар, со Анчелоти последните 2 години и со леонардо се мачеше како да не му се живеј ич немаше мотивација исто како и Сидорф и другиве италијанци во екипа а годинава и тоа како Абате, Абиати, Замброта, Гатузо па и Неста се подобри од лани со Алегри, сигурен сум дека Пирло ќе беше позначителен за тимот, за Монтоливо не сум оптимист и не сакам да игра во Милан.

Не беше толку лош, имаше добри пасови/асистенции преку 30 метри нема друг играч кај нас шо ќе го напрај то, верувам ако останеше другата сезона ќе беше далеку подобар, со Анчелоти последните 2 години и со леонардо се мачеше како да не му се живеј ич немаше мотивација исто како и Сидорф и другиве италијанци во екипа а годинава и тоа како Абате, Абиати, Замброта, Гатузо па и Неста се подобри од лани со Алегри, сигурен сум дека Пирло ќе беше позначителен за тимот, за Монтоливо не сум оптимист и не сакам да игра во Милан.

Да точно е дека имаше феноменални пасови и не го негирам тоа но сепа тие пасови ги даваше една на некој 3 утакмици.Подобар Пирло тешко дека ќе видиме наредна сезона го стигаат годините а повредите му ебаа мамата така да тешко дека може да видиме и 1/3 од оној стариот Пирло.
За Монтоливо мислам дека е еден просечен играч но сепак може доста да се смени ако заигра кај нас плус млад е цела кариера е пред него.

Да точно е дека имаше феноменални пасови и не го негирам тоа но сепа тие пасови ги даваше една на некој 3 утакмици.Подобар Пирло тешко дека ќе видиме наредна сезона го стигаат годините а повредите му ебаа мамата така да тешко дека може да видиме и 1/3 од оној стариот Пирло.
За Монтоливо мислам дека е еден просечен играч но сепак може доста да се смени ако заигра кај нас плус млад е цела кариера е пред него.

Мој став е дека требаше да остани Пирло.

Ако веќе се зема играч на таа позиција подобро решение е Аквилани мада и овој не е нешто посебно, не знам шо ќе прават Јувентус со 2-3 играчи на таа позиција освен ако не се враќа во Ливерпул.

Најдобро решение сепак е Хамшик според мене може да го врти низ цела средина Алегри.

Ај никој не пишал сите за трансфери пишувате денеска селекцијата на Италија до 19 години играше против Украина победи а голот го даде Берета овој е нашиот мислам ако нема некој друг ако го најде некој голот нека го постира.

Монтоливо еј! катасторфа... никој нека не земаат подобро него него :@
Незнам што има у тој играч добро, ич не ми прае мерак! За него би се сложил ако дојде и уш некој класа средина - Пасторе, Хамшик, ВДВ, Цеск :) итн.

Ај никој не пишал сите за трансфери пишувате денеска селекцијата на Италија до 19 години играше против Украина победи а голот го даде Берета овој е нашиот мислам ако нема некој друг ако го најде некој голот нека го постира.

Тој е, 50% од неговите права денеска ги продале на Џенова и следната сезона ќе игра за нив...

Монтоливо?
1-50-Cent-Laugh-Off.gif

Ае бе Фестер,моеш ти и подобро од тоа.

И јас не сакам да си оди Касано ама имаме многу напаѓачи.
Ибра, Пато, Робињо, Касано, Пипо, Берета и сега Палоски (не го сметам Одумади во овие напаѓачи ), а со се него се 8 напаѓачи шо е премногу. Мора некој да си замини.

да да пренатрупаност има, мора еден од послабите како касано да си замини, нема место за него во тимот. пипо, берета и палоски се спој на младост и искуство и можат многу да напредуваат, заедно со робињо, нали
:nesvest:

Никако Монтоливо, не доаѓа у обзир! нема грам креативност, ни брзина, а за таа позиција тие две карактеристики се КЛУЧНИ ...
Не ми е јасно што уште одма сте запнале со овие шпекулацииве, до 30 август све може да се смени. Полека само, уживајте у освоената титула и не се палете не овој не оној, штом Галиани обеќал едно супер засилување сезонава рачунајте дека ќе го исполни(мада ја мислам дека ќе бидат две)...
Поздрав и Forza Milan!

Тиаго Силва прогласен за играч на сезоната од страна на гол.ком

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom