Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нема да биде толку лошо да дојде Монтоливо.. Тасоти и компанија ќе го направат светска класа, убеден сум во тоа.

Иначе еве тоа за Пато, само 2 недели ќе отсустува изгледа..

http://www.rossoneriblog.com/2011/05/23/pato-could-be-back-in-two-weeks/

А наводно имало средба со агентот на Квадо Асамоа...

--- надополнето ---

Reports say Milan in lead to claim Montolivo. Might be available for 10mn. - Цар е Фестер ако го среди за 10 мил!

Шо го напраи монтоливо бе брат :) 10м е реална сума све што е над е претерано за овој играч :)

Подобро Пирло да останеше ако го носат Монтоливо за негова замена.

10М за Монтоливо според мене е малце, јас да би го продавал би му ставил цена 15-20М, ама има уште 1 година од договорот па можеби и тоа да е причината, а и верувам дека Тасоти и компанија ќе го направат ѕвер :icon_lol:

http://twitter.com/#!/search?q=#ifrossonerihadtwitter - интересни работи има, ако имате твитер, гледајте..

10М за Монтоливо според мене е малце, јас да би го продавал би му ставил цена 15-20М, ама има уште 1 година од договорот па можеби и тоа да е причината, а и верувам дека Тасоти и компанија ќе го направат ѕвер :icon_lol:

http://twitter.com/#!/search?q=#ifrossonerihadtwitter - интересни работи има, ако имате твитер, гледајте..

Грешка си Монтоливо не вреди повеќе од 10 м,за 20 м Галијани ќе проба Хамшик или Пасторе да ги донесе... xD

OFFICIAL: Pato out for 4-5 weeks. Participation in Copa America will be determined by both the Milan and Brazil medical staff.

реалната цена, според квалитетот на монтоливо е 10 милиони, али поради договорот што му трае уште една година, не вреди повеќе од 5 милиони

кога веќе реал мадрид го купи сахин за 10 м.... не знам милан колку би било паметно да даде 10 м за понеквалитетната дефанзивно ориентирана верзија на пирло. аквилани е каде-каде подобра опција од ова мулево

Шо ќе ти е онаков Пирло каков што беше оваа сезона ?

Пирло беше долго време повреден, не може да се очекува да изигра како во најдобрите времиња а и таков е подобар од Монтоливо.

Боатенг е официјално наш за 7 мил. Страсер е целосно наш и Палоски се враќа кај нас а Сократис се враќа во Џенова,како тежок фејл се покажа дечкото а добро почна,сега ќе биде добро да се врати уште Астори.

Алегри изјавил дека Мурињо е патетичен :pos2: ЦАРЕ ! И дека најголемо срање што го направил во животот е што ја оставил девојка му на 2 дена до свадба,се на се испукан цар од тренер имаме. :helou:

Боатенг е официјално наш за 7 мил. Страсер е целосно наш и Палоски се враќа кај нас а Сократис се враќа во Џенова,како тежок фејл се покажа дечкото а добро почна,сега ќе биде добро да се врати уште Астори.

Алегри изјавил дека Мурињо е патетичен :pos2: ЦАРЕ ! И дека најголемо срање што го направил во животот е што ја оставил девојка му на 2 дена до свадба,се на се испукан цар од тренер имаме. :helou:

Дали ова значи дека Касано ќе си замини?

Не верувам дека ќе си оди Касано а и не сакам,квалитетен играч е,ако си оди тогаш треба да биде вклучен во некоја трампа за Хамшик или Пасторе...........утре Галијани ќе се сретнел со неговиот агент да разговараат за неговата иднина.

Не верувам дека ќе си оди Касано а и не сакам,квалитетен играч е,ако си оди тогаш треба да биде вклучен во некоја трампа за Хамшик или Пасторе...........утре Галијани ќе се сретнел со неговиот агент да разговараат за неговата иднина.

И јас не сакам да си оди Касано ама имаме многу напаѓачи.
Ибра, Пато, Робињо, Касано, Пипо, Берета и сега Палоски (не го сметам Одумади во овие напаѓачи ), а со се него се 8 напаѓачи шо е премногу. Мора некој да си замини.

Јадете гомна за Пирло,сеа ке дојде Синдикат пердуви ке летаат:)))

ако можат некако да го бутнат Касано у дил за Хамшик или Пасторе и уште пари добро би било,и така не е нешто убедлив за да остане

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom