Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Алегри на пресот изјавил дека веројатно утре ќе дебитира Вила,дека Пирло ќе биде заменет со класа фудбалер и дека Азамоа е добар играч не не би сакал да збори сега за тоа.

Против Удинезе би сакал во прв тим да ги видам: Амелија/Рома , Вила, Пирло (проштална),Страсер,Меркел/Емануелсон,Берета

Очекувам Пирло да даде гол од слободен и да го убедат соиграчите да остане...

lol jk

Неверувам да земат големо име летово особено Сидроф ако продужи договор ама у зимски период доаѓа Гансо 100 %.

НОВОТО ЗАСИЛУВАЊЕ! ОФИЦИЈАЛНО:

BZL_2612_big.jpg

BZL_2557_big.jpg

BZL_2664_big.jpg

Агентот на Хулк изјавил дека Хулк сака да игра во Милан >>

Требал да мисли на тоа кога потпишувал договор со откупна клаузула од 100 мил. сеа џабе му е :)

Најдобро ќе ни дојде Хамшик според мене ... Може да игра и плејмејкер и по десна страна, и полу шпиц... апсолутно сите позиции може да ги одигра Хамшик, а најбитното е што е млад а веќе има 3 години искуство у Наполи (претходно у бреша) ... така да тој најдобро би се снашол у милан, само тој газдата на Наполи ќе бара многу кеш (100% сум сигурен дека ќе бара повеќе одошто венгер за фабрегас) али кога би дошол, со БОАТЕНГ и еден копач(Сандро на пр.) ЌЕ ГАЗАТ !!!!!!
п.с порано у нашите најуспешни години (2003,2005,2007) бевме тим со технички потковани играчи, сега веќе станавме тим со играчи кои на физички план се појаки отколку технички (таиво,силва,ибра,боатенг... ) што е и за пофалба....

Не поврзуваат и со некој си анонимус од Палмеирас, Luis Francisco Grando Chico, го сметале за новиот Емерсон...

Опасен играч...опасен... видете го последниот гол што го дава од 2.58 до крај на видеото ...какво движење има за деструктивец дечкото...измислен за во Милан би бил има 24 години...одлична алтернатива за Амброзини, Гатузо или Сидорф....

Опасен играч...опасен... видете го последниот гол што го дава од 2.58 до крај на видеото ...какво движење има за деструктивец дечкото...измислен за во Милан би бил има 24 години...одлична алтернатива за Амброзини, Гатузо или Сидорф....

хохо ги пушти на костозглобна 5 души :) :) :)

Не сум во тек со настаниве, па ако може некој да напише што шпекулации се вртат деновиве, кои се поврзуваат со доаѓање, кој ќе иде у друг клуб/пензија ?

според ова што читам. некако ми изгледа дека овој Асамоа е веќе наш играч , а од овие мега трансфери Пасторе Хамшик Фабрегас ...мислам дека најблиску сме до Хамшик.. кој и да биде нема да биде лошо , догодина атакуваме на ЛШ со овој тим !

Па Бога ми ако ги земат Азамоа и Хамшик(за замена за Пирло а не како полушпиц) јас ќе бидам ептен задоволен.

Абиати изјавил дека ги сака во тимот и Хамшик и Пасторе !!

Чул те господ ќељави !!

Наводно некој анонимен бразилец од италија изјавил дека сидорф му рекол дека ќе продолжел во коринтијанс, и ја сум ЗА негово идење... мора да се остави простор за помлади и за трансфери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom