Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Е што? Разликата е што кај Ибра има дефанзивец без компас кој што не ни знае дека Ибра стој кај него... :icon_lol:

Прво види го пасот.Пасот на Пирло до Ибра е 30+м а овој за Меси е едвај 5 метра.Начинот на кој што Ибра ја смири топката и начинот на кој што Меси ја прима топката немаат ништо заедничко.Ти реков и во претходниот пост добро да го забележиш приемот на топката.

@ сутл..
цел тим и цела одбрана пред гол не е исто што и маркирање играч.. пример: да му речеш на некој играч : Вечерва Меси е твој,не го пуштај да дише... смешно нели ? :)

Прво види го пасот.Пасот на Пирло до Ибра е 30+м а овој за Меси е едвај 5 метра.Начинот на кој што Ибра ја смири топката и начинот на кој што Меси ја прима топката немаат ништо заедничко.Ти реков и во претходниот пост добро да го забележиш приемот на топката.

Јас не реков исто, јас реков слично, тоа е начинот на Меси на примање, друг е начинот на Ибра...

Али ај, реков веќе Пирло најјак, среќен? :)

Јас не реков исто, јас реков слично, тоа е начинот на Меси на примање, друг е начинот на Ибра...

Али ај, реков веќе Пирло најјак, среќен? :)

Не правевме муабет кој играч каков стил на примање на топка има.Јас убаво кажав дека ваков прием може да направат само Ибра,Дрогба,Ето и ете ти што ги додаде Шева и Пипо.
Нигде не реков најјак реков само дека ретки се играчите што можат да дадат ваков пас т.е Пирло и Чави :)

Раиола бил во Лондон за ван дер Варт. Се спомнува сума од 15 до 20 м. евра.

тука

Бо бо со колку и какви играчи не поврзуваат, 1/2 од играчиве да ги земиме в година никој нема да може да ни конкурира но во ЛШ!

Толку од Пирло а? Епа нека му е со среќа у губентус, може ќе им помогне да се изборат догодина за у ЛЕ, и баш ме интересира фановите на Милан како ќе реагираат коа ќе настапуе Пирло против Милан :)

Глеам доста добри имиња кои се спомнуаат да го заменат Пирло: Гансо, Ламела, Хамшик, Пасторе, ВДВ... па кој и да дојде со раширени раце ќе го пречекамо, само што Пасоре и ВДВ појќе ми седат ка замена за Сидорф позиција него за Пирло. Искрено би сакал да дојде Хамшик ради тоа што веќе е научен на Сериа А, исто важи и за Пасторе само кј него не ми се свиѓа што е aргентинец :) aргентинец у Милан... ама коа ќе видиш aнгличанец играше у Милан па не сеа за Пасторе :)

Мислам дека ова би било нашата реакција доколку се случи вакво нешто :)

и нека ме поштедат членовите од останатите фан клубови од типот на коментари дека фан на Милан може да биде само некој ко Димитри :icon_lol: (да си кажам однапред де)

Мислам дека ова би било нашата реакција доколку се случи вакво нешто :)

и нека ме поштедат членовите од останатите фан клубови од типот на коментари дека фан на Милан може да биде само некој ко Димитри :icon_lol: (да си кажам однапред де)

Ауууу се изнасмеав кој ѕвер поготово на крај кога му кажаа дека си отишле :pos: :pos: :pos:

Не глеате дека е монтирано да ве еба, нема врска муабетот со Милан. Збори за клупската музика .....

Нејсе, Пирло рекол дека не продолжува со Милан но ниту дека имало некаков контакт со Јуве, све ме влече дека овја чека да види Челзи со Карлито што ќе праат !!

Пипо го продужил договорот за една година !!!

Е знаеме де дека еден е оргиналот а ова другиве се пародии :)

Пирло си оди

Поздрав од Таиво :)

229510_10150204506316937_147054831936_7281329_3555040_n.jpg

долче и габана :)

301045162.jpg
големо добредојде за големиот грдло таиво
у пм колку е грд :nesum:

Ти пешљак да не си бе да ти ебам пекарот,грд бил Таиво,па што ме боли таквото дали е грд ако е ѕвер на терен. :tapp:

Ван дер варт нек си ебе матер го нејќам ич,еве некоја идеја демек и за Диего имало интерес(оној што играше во Вердер и Јуве).

Нас ни треба класа полушпиц после толку години еве сеа ни се отвара шанса да го испратат циганскион надвор од клубот,читам нешто Касано не бил задоволен со клупа па можно е да си иде,нека го вметнат во понуда за Пасторе и ајт со здравје.

Како замена за Пирло не би ми сметало да се земат или Монтоливо,Фрабрегас или Хамшик.

П.С. Ако на Амброзини и Сидорф им ги продолжат договорите а Пирло го испратија да се бори за уефа куп матер ќе му ебам на келавиот.

А и оној црепон Одо рекол дека клубот треба да му соопшти дека е веќе не потребен за да игра повеќе на друго место,не исклучил и враќање во Лацио. Минатото Лето се ослободивме од Каладзе,ако Летово ги рокнеме и Јанко и Одо ќе биде успешно трансфер Лето се на се.

хамшик и ван дер варт се најсигурни опции!

и да многу е грд руни за овај е бред пит

хамшик и ван дер варт се најсигурни опции!

и да многу е грд руни за овај е бред пит

Taiwo за Руни е Кока кола!!

Добри замени за Пирло сме нашле браво,браво да незнаеш на кого да се радуваш xD :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom