Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
На Резултати.ком, пишува вака: 1(3.50) X(1.50) 2(7.50) :icon_lol: 1.30, на екипа против Милан нема шанси да дадат..
на удинезе им е доволен еден бод, бидејки веќе имаат 2 бода предност пред лацио, така што при нерешено со милан и лацио да тепа ќе имаат ист број на бодови со тоа што удинезе има подобар меѓусебен дуел, а и подобра гол разлика. у недела сите пари на удинезе милан Х

а во моментов Пипо е кај Галијани на состанок. Ко на систематски преглед ги прима :icon_lol:

Taиво поминал медицински прегледи успешно денеска и наминал во Миланело.... Антонини е нерасположен. :D

edit. Pirlo си иде изгледа, рекол “ Дојден сум да се поздравам’’ :/

Пирло си оди

Поздрав од Таиво :)

229510_10150204506316937_147054831936_7281329_3555040_n.jpg

долче и габана :)

301045162.jpg

Пирло, мајсторе, жал ми е што си одиш, но така е најдобро за тебе и за Милан. Ќе останеш еден од најдобрите играчи кои што некогаш земале фудбал меѓу нозе. Ти не си циркузант како многу извикани ѕвезди, ти си фудбалски уметник.

Осеќам дека нема да земат никаква замена за Пирло иако има некој шпекулации тешко ќе биде да се најде добар техничар во средина ако го земат Лазари или некој како него тоа ќе биде фејл на деценијата.

И Инзаги го продолжи договорот ! Со цел да го пројде Раул на листата стрелци во Европа

Најважно е што на Неста и Силва им ги продолжија договорите.

Пирло ќе си оди,жал ми е ама уште повеќе ќе ми биде жал ако остане,уште да се оттарасиме од Сидорф и да се тргне по засилувања.

Пирло сега оти си ојде, гарант ќе се донесе КЛАСА плејмејќер, нема да не разочарат БиГ.

--- надополнето ---

Ебење..

Еве ги децата на фудбалерите, тие тепачите околу 1:45 се на Ибра :)).

Исто се спомнува и некоја замена Фламчо - Сандро, а ова ако Пасторе е трансфер цел #1 ќе биде многуууу јако...

3:15 чие е детево ? добар шут :)

Ако се знае дека минативе денови имало избори во Италија ... мислам дека локални не ме фаќајте за збор... и дека партијата на Берлускони поминала доста лошо не сум баш сигурен во бомбастични трансфери, а ако се земе во предвид дека во Милано изгубил уште појше ми мириса на сушно лето...

Кога сме кај децава...
Champions+Children+Clarence+Seedorf+Hold+First+vCSbnvqEWcwl.jpg

Црнче си е црнче бе :icon_lol:

Фала му на Пирло за се што направи за Милан но мислам дека време му е да се повлече :smir: Со среќа нека му е кај и да оди ...
Пас како што може да дадат само Пирло и Чави !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom