Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Aj да прашам ваке ка будала, и да не ми се смеете !!

Што е финтава со ова "Milan is all in" зашо ол ин ??

Нисам скужио ! :shy:

^ тоа е од адидас нешто фрка гледам има и за партизан тоа е каде што им е спонзор адидас :)

Aj да прашам ваке ка будала, и да не ми се смеете !!

Што е финтава со ова "Milan is all in" зашо ол ин ??

Нисам скужио ! :shy:
дека им го уфукавме со се муда... све унутра !

Новата реклмана кампања на Адидас е ''Adidas is all in'' и сите шо се ексклузивци на адидас се у неа... Милан, Меси, Дерек Роуз............Кети Пери :icon_lol:

Иначе, Сидорф се сретнал со Галијани за новиот договор и овој го препратил кај Алегри, рекол дека е техничко прашање. Излгеда дека ќе бара гаранција за минутажа, а ако се земе во обзир првиот дел од оваа сезона и најавиве за Хамшик, Пасторе, Гансо( све ова демантирал Галијани патем) тешко дека ќе добие.

Сабајлево си бил Сидорф на средба и со претседателот на Ботафого кои се најзинтересирани за него... Мене не би ми сметало да си иде искрено, од сите орли он ќе биде најнепотребен. Не ме интересира како одигра последниве утакмици кога се беше готово, знам дека две години го нема терен или кога го има е слабо застапен. Од него Пирло, Гатузо и Амброзини за него најмалку жал ми би ми било ако си отиде.
Ако сака да прифати клупа, ко што е ред на 36 годишен човек-ок, ако не чао, нема смисла веќе да се крати минутажата на Боатенг, Урби и ако дојде некој друг на негова сметка.
Во најлошата сезона што ја даде го истисна Горкуф ако памтите, уште еден таков испад не смее да има.

Зошто си ја пустат рекламата со Антонини?

Зошто си ја пустат рекламата со Антонини?
Си викаат дај да го израдуваме човекот да се фали дека достигнал нешто во животот :)
Иначе сега за сега само играч на позиција пирло ни фали и топ сме.Таиво и Мексес ги покрија дупките што ги имавме во одбрана,ако не им се продолжат договорите на сидорф/амбро/било кој друг,мора да се купи играч на таа позиција.Иначе за овие играчи за кој сме заинтересирани дај боже 1 било кој да дојде зашто не верувам дека ќе биде утка.И Хамшик и Гансо и Фабрегас и Есиен итн.

unledbb.jpg

џам! :)

ми личи на ѓоко таневски, само со долга коса:) добар е ама на фацата како да му пишуе дека е киксер, мутав ми е некако:toe:

и тоа како е киксер :) али јебига, добар дефанзивец е сепак, можеби и не е класа дефанзивец за да се потпре тим како милан на него, но затоа тука е генералот неста :)

и многу огрдел и како да се здебелил од тоа што беше пред 2-3 години
kb7ivo.jpg

124ezdl.jpg

Остајте лепота, нека биде и најгрд ако сака само нека биде добар, да не му го прават ова ко Робињо што му ја сломи кичмата на почетокот од клипот:

:)

Ипак Пато е Пато.. :)

Ебење голот на Пато :). Иначе Браида се сретнал со техничкиот директор на Удинезе и кога го прашале дали разговарале за Квадо Асамоа, овој демантирал... Па така да, пишите Удинезе - Милан 1, па на лето Квадо Асамоа доаѓа кај нас :).

Милан со Удинезе од секогаш имале најдобри односи затоа последно коло Удинезе ќе тепа сигурно највероватно Милан ќе игра со многу изменет состав а за кладилници што викаш 1.30 ќе биде за 1.

Милан со Удинезе од секогаш имале најдобри односи затоа последно коло Удинезе ќе тепа сигурно највероватно Милан ќе игра со многу изменет состав а за кладилници што викаш 1.30 ќе биде за 1.

На Резултати.ком, пишува вака: 1(3.50) X(1.50) 2(7.50) :icon_lol: 1.30, на екипа против Милан нема шанси да дадат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom