Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
kako ne mu tekna da go soblece dresot pola od igracite go ispalija :pos2:

Па тоа е проблемот, нема ни еден асолен плеј у европа што може да се купи.

Рафаел Ван Дер Варт.....најголемата грешка на Милан ја мислам...тогаш се пуштија некои гласини коа дремеше на клупа во Реал М, ама Хамбургер го зема и беше у топ 4 на табела дур се градеше тим врз неговата игра, сега у Тотенхем лидер на тим газат исто момците.

Абате кога не се поздрави со овој од Палермо ми се чини дека во земја пропадна детено :kesa:

Од Сампдориа нема квалитетен играч што може да го земеме едино Зиглер да го земеме но кога веќе Таиво го земавме не ни треба тој друг е Паломбо не е лош во средината но мислам дека од сите опции што ги имаме би бил најслаб.

Ај да ви честитам титула,нема што сосема заслужена ! али ајде како и да е се гледаме другата година,мислам чекаме на одмазда :)

Јас само да ви кажам дека полека полека почнав да ги симпатишам дресовите xD

Мора еден АМФ да се земе ова лето... ова Касано и пари за Пасторе ако се деси ќе бидам најсреќниот чоек на свет ! :)

Мора еден АМФ да се земе ова лето... ова Касано и пари за Пасторе ако се деси ќе бидам најсреќниот чоек на свет ! :)

Исто и јас, го сонувам Пасторе во наш дрес :).

Рафаел Ван Дер Варт.....најголемата грешка на Милан ја мислам...тогаш се пуштија некои гласини коа дремеше на клупа во Реал М, ама Хамбургер го зема и беше у топ 4 на табела дур се градеше тим врз неговата игра, сега у Тотенхем лидер на тим газат исто момците.

Од Хамбургер замина во Реал а од тамо у Тотнем !!

Stil kako Pato svetam ko mesecina vo mrakot
Sut kako Pirlo vistinska formula na patot
Jacina kako Gatuzo posilen od Cak Noris
Tehnika ko Robinho neznaes kaj odis

Branam ko Abiati,vo odbrana ko Silva
Alegri me smeta kako fudbalska masina
Site timovi sakaat so nivni dres da me vidat
No dali znaat deka taekwondo kaj Ibra treniram

Slavam ko Boateng zatoa Moonwalk e BEST
Curva Sud stoi zad mene pa sega kazi nekoja REC

Cvik kako Seedorf jas si imam
Lider ko Ambrozini sakam da bidam

Ako sakas i ti zenska ko Inzaghi da imas
Sledi gi moite stapki,za da mozes vo Milan ti da igras

Автор .. Александре Пато 007 (поранешниот член на форумов) :pos::pos::pos:

ОМФГ поголем феил неам видено од времето на Маци кога викаше дека ќе им се одмаздел скаутот педерастичен на Милан !!

А да ги земиме Едер и Поли сега дека испаднаа Бреша и Сампдорија ? :)

217737_10150164635546475_300885666474_7244829_5009314_n.jpg

Пасторе да дојт ебајне ќе бидит!

Хамшик и Сандро, ништо друго не ни треба.

Хамшик ако си иде Пирло,Сандро( се спомнува во весниците можна трмпа за Фламини http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=52567 ова ако се деси мислам пејо ќе биде најсреќен човек :) ) и еден полушпиц.

После изјавата на оној скотон од агент Риаола дека од Јануари работи на идното големо засилување на Милан,се збори дека бил виден неколку пати во Лондон,демек или за Есиен или за Фабрегас.

^
Пирло според некои шпекулации (Информации од фан клубовиве на фб) веќе барал куќа во близина на Торино, а и нашиве изјавија дека нема да понудат поголема плата од таа Јуве што му ја дава т.е. 4милиони по сезона.Фламини за Сандро у секое време пошто ќе си останат тука и Гатузо и Амброзини има кој да ја игра позицијата на Фламини ако Сандро се повреди или што и да е ... Е сеа Раиола да е толку мајчин да ни го донесе Фабрегас ќе сум на небо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom