Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Форцааааааааааааа Милаааааааааааааааан ! :icon_lol:

касним? малце... па шо ако

Ај нека ни е честито скудето (фала,фала) , па следна година пак да си честитамо, онака убоо е чуството

Заслуженото си дојде кај нас, тамо кај што припаѓа, сеа раат смо задниве кола, може комотно Алегри да ги игра Урби, Меркел и останата компанија... добро ќе им дојде одмор на другите играчи, и фалааа Алегри! (иако те пљукавмо на моменти, ама сепак... момент на нервоза е тоа :))

:3:

Браво момци, честито. Сосема заслужено.

Нека ни е честита 18 титула дечки! Сега одиме и на купот.
Иначе ако купувате повеќе маици од една картичка најверојатно и јас ќе земам.

Честито нека ни е титулата!!! Одлична сезона, според мене многу лесна, за разлика од сезоната кога го освоивме последното скудето. Ајде сега во серија да фатиме неколку титули!

tumblr_lkun9gi0SD1qgfzqwo1_500.jpg

Гатузо е човекот!

tumblr_lkuiyjRYZN1qbamdxo1_400.png

Не, не не... Сидорф е човекот :icon_lol:

Emozioni di Milan !

Ае за некоја година и Пато да се најде на клипов таму одма после Кака..

И за крај сакам еден клип ист како овој само од оваа сезона со истава песна " Chi fermera la musica? " :pipi: (тој/таа што ќе го напраи има гратис маица од тие шампионските :icon_lol: )

Честито титула! :helou:

Честито комшии!

Баталете муабети од типот на „вие не ја освоивте, интер ја загуби“... Најзаслужено тепавте.

Честитки и од мене за заслужено освоената титула. Сега се враќам од частење по повод вашата освоена титула и се пијан не сум колнам:pos2:

ЧЕСТИТО НЕКА НИ Е ТИТУЛА РОСОЊЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!

Немаше спиење вечервааааааааа...честито титула момцииии нека ни се множат не можам да пишувам ништо сега уште славамммммм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom