Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Го сакаш назад а? Еве што ќе добиете од него!

van_bommel.jpg

:pos2:
van_bommel.jpg

:pos:

бтњ, им благодариме на сите фанови што честитаа :pipi:

What's next....

Coppa Italia :)

Честито титула. Заслужено! :smir:

Честито Миланисти! Неможев да го гледам натпреварот од лични причини... Нека се жнеат уште повеќе титули во годините што предстојат пред Милан!!!

И за крај, 3-те црепови на куп:

230078_10150191476241937_147054831936_7201938_2593244_n.jpg

Campioni D'Italia

acmilan0.jpg

acmilan2.jpg

acmilan1.jpg

acmilan5.jpg

acmilan3.jpg

acmilan4.jpg

acmilan6.jpg

acmilan7.jpg

acmilan8.jpg

acmilan9.jpg

acmilan10.jpg

acmilan14.jpg

acmilan11.jpg

acmilan12.jpg

acmilan13.jpg

Такви блузи едино преку страната да порачаш инаку нема шанса да најдеш во Македонија некаде..

Знам дека само на официјалната страна најверојатно ќе има, затоа викам ако види некој нека ме цитира нека ми пише кога ќе испаднат. Дека не ја посетувам ептен често официјалната страна а ептен мерак ми прават маициве :)

Einstein - E =mc2, Phytagoras - A2 + B2 = C2, INTER + JUVE + ROMA + LAZIO + NAPOLI = ZERO TITULI
GRANDE MILAN !

Е сега видов, веќе испаднати се 25 евра ..
http://store.acmilan.com/product/1088/8063-M1108-milan-t-shirt-campioni-d-italia

Ефтина е само за достава до Македонија е 38 евра WTF? Ќе пробам преку некој од Италија да ја нарачам, па преку пошта да ми ја прати. Ако се наоѓа некој од форум во Италија што живее нека пише пп за Италија е само 7 евра.

^ некој ако има човек сигурен горе да ја порачаме ќе ја земеме повеќе блузи ќе му дадеме и него некој денар сите плус..воа 38 евра е мн

Можете преку една картичка да нарачате повеќемина, една достава ќе платите :)

Ако најде некој видео од случката со Касано и Тоти одма нека постира. Лудак е овој Касаново. Цел фрижидер го испразни. Одо беше во одлично расположение. Се испијанчи за 15 минути па и цигарче си запали. На крај го натераа круг на Олимпико да истрча:pos2:

Закон се маициве .. Али само преку преку нет другачије не знам како би можело да се земат. Во Македонијава нема никаде 100%.

^ некој ако има човек сигурен горе да ја порачаме ќе ја земеме повеќе блузи ќе му дадеме и него некој денар сите плус..воа 38 евра е мн

Можете преку една картичка да нарачате повеќемина, една достава ќе платите :)

Закон се маициве .. Али само преку преку нет другачије не знам како би можело да се земат. Во Македонијава нема никаде 100%.

Ако сме повеќе да нарачаме на една сметка може ќе испадне нешто, ај кој се заинтересирани нека пишат во темава. За достава тогаш нема многу да испадне, ама ако нема заинтересирани ќе најдам јас човек од Италија да ја земе па после преку пошта некако.

Бомба и маицава и газдарицава, се надевам Пато ќе стане идниот газда :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom