Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако сме повеќе да нарачаме на една сметка може ќе испадне нешто, ај кој се заинтересирани нека пишат во темава. За достава тогаш нема многу да испадне, ама ако нема заинтересирани ќе најдам јас човек од Италија да ја земе па после преку пошта некако.

Бомба и маицава и газдарицава, се надевам Пато ќе стане идниот газда :helou:

Јас сум заинтересиран али проблемот е што сме раштркани низ разни градови во МК ..

Абе луѓе, уште поефтино ќе ве фати сами да си испечатите, ќе однесете слики на CD од мајцата и ќе ви исштампаат во некоја штампачница(има добар зум на сајтот на продавницата за Милан)...

Ќе се собереме де СК сите на едно место и ќе собереме пари тоа е лесно само кој има картичка нека потполни и да се знае само бројка нека организира некој и кој е регистриран нека пише некој Марли,пејо,димче или кој било

Епа тогаш некој полнолетен од фан клубов нека среди преку нет, па за достава во Скопје може на плоштад, ќе се раздужиме ...

Абе луѓе, уште поефтино ќе ве фати сами да си испечатите, ќе однесете слики на CD од мајцата и ќе ви исштампаат во некоја штампачница(има добар зум на сајтот на продавницата за Милан)...

Може и тоа сепак оригинал е ова, адидас се ..
Инаку ја немам картичка, сепак најлесен “проблем“ ќе биде тоа тешки да се собереме ние барем 5-6 ..

Човеци ајде честито нека ни е скудетово, нека ни се мнооооожат и уште мнооогу титулчиња да си прославуваме заедно, па да се надеваме за брзо време пак вакви фотки ќе постираме кај што се начукуваат на истов стадион само во купот :) Иначе да ве замолам ако најде некој torrent од утакмицава нека стави одма да ја симнам (поради оправдани причини не ја гледав и најкриво на свет ми е, ама се надевам ќе има уште безброј вакви моменти и ноќи за паметење) :vozbud:

Може и тоа сепак оригинал е ова, адидас се ..
Инаку ја немам картичка, сепак најлесен “проблем“ ќе биде тоа тешки да се собереме ние барем 5-6 ..

Ех оригинално жими курот, бела мајца, 100% памучна секој може да најде... Околку 200-300 денари ќе ве фати мојот начин :)

Ех оригинално жими курот, бела мајца, 100% памучна секој може да најде... Околку 200-300 денари ќе ве фати мојот начин :)

Држи вода муабетов, ама сепак друго е чувството кога знаеш ти доаѓаат од Милано :))))))))))))

Држи вода муабетов, ама сепак друго е чувството кога знаеш ти доаѓаат од Милано :))))))))))))

Уште подруго е чуството кога ќе дадеш 1500 денари за бела мајца :)))))))))))))))))))

Моја препорака е да не се излажете да порачате бела мајца од 1500+ денари, бела е, многу брзо ќе се извала ако ја носите, 5-6 поста погоре видете ја мојата идеја, ако ви се свиѓа ОК, ако не живи и здрави ова е само добронамерен совет. Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom