Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајдеее што ви е на вас гајле како поминале со Баерн ? Да зборевте за раката на Пацини ќе разберев зошто тој гол има и те како допирни точки со Милан за разлика од голов против Баерн![]()
Коа ќе видиш кого имамо у тимот, и кој е најблиску до Милан (Максвел-Деде) овој изгледа ка најдобро решение! Договорот му истекува летово, така да гага ќе си дојде кај нас, исто ко и Мексес... немора да се фрлаат пари на Кришито-Сисоко, а инаку мене овој уште ми е желбаMilan Are My First Option This Summer - Olympique De Marseille's Taye Taiwo
Топ, 25 год има, физички јак ми изгледа и мислам дека добро би се снашол. Само уште да го земат.
Ка прво нереално, ка второ не би се сложил Робињо да го мењам за ЛавециМислам дека Робињо и Касано на кои Милан им е шести тим не требаат да бидат кај нас догодина а истото важи и за Антонини,Бонера,Одо, Амбрузини и Сидорф а со тоа и Неста најверојатно ке става крај во јуни.
Мои фаворити се Лавеци и Санчес место првиве ботови, Мексез,Таиво и Сисоко кај цреповиве во одбранава, и како плеј Гансо. се надевам бар 3-4 од овие ке дојдат.
Ибра да остане и Боатенг да се докупи.
Белким на Алегри ке му текне дека во модерниот фудбал се игра 4-2-3-1, и ке почне еднаш да ја игра а не 4-3-3 или 4-3-1-2.
Да да одличен голман... видија само неговата блескава кариера...
Коа ќе видиш кого имамо у тимот, и кој е најблиску до Милан (Максвел-Деде) овој изгледа ка најдобро решение! Договорот му истекува летово, така да гага ќе си дојде кај нас, исто ко и Мексес... немора да се фрлаат пари на Кришито-Сисоко, а инаку мене овој уште ми е желба
За одличен голман мислев на тоа како брани, а не што освоил во кариерата...
Ка прво нереално, ка второ не би се сложил Робињо да го мењам за ЛавециСанчез да, у МОМЕНТОВ е добар... ама каде бил до вчера? 3та година мислим е у Удинезе и конечно еднаш да блесне, и тоа му се дигна цената против Палермо коа даде 4 гола... пред тоа пак можем да речем каде беше. Од нападот сигурно никој нема да замине на лето... А онаа формација 4-3-1-2 е доста време стандардна во Милан, само овие 2 години Лео и Алегри сеа пробуаа некогаш со 3ца напад.
Да да одличен голман... видија само неговата блескава кариера...
У моментов? Бранел тој сезонава за Каљари па да кажуеш како брани у моментов?Под одличен голамн мислев на тоа како брани во моментов, а не што осовил во неговата кариера..
"Rather I would prefer to work in the kitchen. Do not play with feeling. Milan is my home, I want to stay here."
Го прашале и за Балотели, он одговорил: Повеќе би сакал да го видим Кака пак во Милан него БалотелиКога го прашале Гатузо дали би одел во Интер еве што одговорил
У моментов? Бранел тој сезонава за Каљари па да кажуеш како брани у моментов?
Иде он на тренинзите на Каљари и го глеа![]()
ХахахаСакав да кажам дека добро брани, а не дека има освоено нешто посебно..
Патем на бугарскиот сајт вика размена, Ибра - Бало.
хмм.. со дебела доплата звучи примамливоПатем на бугарскиот сајт вика размена, Ибра - Бало.
Не ги разбра ама баш ич.Сакаа да ти кажат дека Маркети сезонава нема брането ни на една утакмица за каљари....
хмм.. со дебела доплата звучи примамливо![]()