Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Амелија не е лош, ама дечкото е тешко малериште... Добро брани, ама немаме победа со него... Или реми или губиме... Првата утакмица од кога влезе со Тотенхем на место на Абиати, знаев дека ќе немаме поволен резултат :icon_lol:

Амелија е измислен за вој Маркети дечкото брани одлично но не добива шанса според мене тука некаде е со Абиати ако не и подобар.

Амелија не е лош, ама дечкото е тешко малериште... Добро брани, ама немаме победа со него... Или реми или губиме... Првата утакмица од кога влезе со Тотенхем на место на Абиати, знаев дека ќе немаме поволен резултат :icon_lol:

Еее, исто така и Бејл ко ни го нудеа Тотенхем за смешни пари велевме дека бил малер зашо кога игрл тој Тотенхем не победувал, па види го сега.

Среќен роденден Зубле, ти си еден од најдобрите!

:cug: :cug: :cug: :cug: :cug:​

среќен нека му е на дињо роѓендано :)
Колку ми фалат тие потези на терен . . . :( one and only

Несмеевме никако да го пуштиме на полусезона, моравме барем до крај на сезона да го играме. Со него си отиде и целата креативност сеа некако се се базира на шашма топки и на сила...

Несмеевме никако да го пуштиме на полусезона, моравме барем до крај на сезона да го играме. Со него си отиде и целата креативност сеа некако се се базира на шашма топки и на сила...

Башка и ни фалеше играч за у лш на таа позиција... Касано несмееше...

http://acmilan-mk.com/milan/vesti/758-2011-03-22-11-26-31.html

Еве зашто сме изгубиле од Палермо...
Ако е стварно вака не ми е јасно зашто раководството на тимов си дозволува ваков луксуз и евентуално губење на скудетото затоа што некои 3ца заглавиле во некоја дискотека...казни ги парично или нешто слично ама да трпи тимот и навивачите заради нив НЕ!

Не ставајте линкови од вакви страници што појма немаат панче манче..

Среќен роденден Роналдињо и фала ти за се што направи за Милан!

Иначе Браида бил да го гледа Андриј Јармоленко кога играа со Сити, и детето се смета за наследник на Шева...

И патем, Абате повторно не е повикан за реп. на Италија... Замислете, овој пат подобри од него се Сантон и Маџо.

Дечкото е одличен кога ги гледав Киев - Сити одма по играта ми дојде во мисла да се ангажира детево игра одлично добар дриблинг има брз е левучар мислам дека би можел да се снајде во оваа игра.

Иначе Браида бил да го гледа Андриј Јармоленко кога играа со Сити, и детето се смета за наследник на Шева...

И патем, Абате повторно не е повикан за реп. на Италија... Замислете, овој пат подобри од него се Сантон и Маџо.

Ако де нека не ги викаат нашиве за ерпрезентација помали се шансите да ни се повреди уште некој :) Што се мене тиче никој наш играч нека да добие повик за репрезентација ... :)

Ако де нека не ги викаат нашиве за ерпрезентација помали се шансите да ни се повреди уште некој :) Што се мене тиче никој наш играч нека да добие повик за репрезентација ... :)

Со самото тоа што ќе ги викнат, ќе добијат мотивација и ќе станат уште подобри играчи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom