Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ма ни носорогон гарав ни кловнон циркуски бе,само Шева ќе му беше мајката за оние вчера.

Шева бе,Шева :back:

Шевченко мајстор им го начука еден од подобрите на терен ,али не дека е наш али и Попов искрено е јак лев бек.И двајца или тројца од Динамо се многу јаки посебно тој Ермеленко 20 години има може да го земеме како Шева млад коа го донесовме.Да помогне и он во трансфер:). Нејќам да помислам он да беше вчера на местото на Робињо телено како ќе ја забијеше топката во гол.

Mе фати носталгија... Елеганција во движење, доктор пред голот... лобот против Јувентус :) :)

Ужасно ми фали...:icon_neut:icon_neut

^ Немој брат ЖИТИ СЕ!

Ми се плаче кога го гледам :(

Mорав уште ова видео...прикладно е со песната

Amore grande!

Ех Кака, Шева, Инзаги...не само Милан туку и фудбалот нема да има веќе такви играчи

Дур смо носталгично расположени !

Дида
Малдини - Стам - Неста - Кафу
Гатузо - Пирло - Амброзини
Руи Коста
Шевата - Инзаги​

Фала, пријатно ! :)

Дида
Руи Коста
Шевата - Инзаги​

Све ти е добро али јас би играл вака
Кафу - Неста - Малдини - Сержињо
:vozbud:

^

Стам не го давам ни за сите пари, и може евентуално место капитенот сегашен Сидорф, али некако лани многу го засакав Амброзини, прав лав беше ! :)

И со тоа Скудето метиле ил куло, ми се припи у срце уш појќе :icon_lol:

Чекај не бегај толку бргу...
Шева ги поздрави другарчињата твои Манчестер Сити.... и твоите Џеко и Балотели :icon_lol:
...ја само да ти пренесем.

Дида
Руи Коста
Шевата - Инзаги​

Обратно ти се Малдини и Кафу. И дефинитивно Сидорф место Амброзини. Газеше тимов. Колку само голови од прекини и корни имаа дадено со глава. А не денеска еден прекин не знаат како да изведат. Руи Коста кралот на асистенциите

Против Бари се враќа Амброзини така?

И да, Шева :vozbud::vozbud::back:

Дида
Руи Коста
Шевата - Инзаги​

Мала измена ќе додадам што сите ја забораивте. Еден голем ДИМЕТРИО АЛБЕРТИНИ место Амброзини ... аххх каков тим имавме ...

Шо спомнавте погоре прекини, од корна незнам шо прает, го нема Пирло и нема кој да изведи корна, 80% од корините се додаваат, а другите 20% се нафрлаат на прва статива и ништо не се прајт. Со тотенхем се молев топката да ојт во наш аут однего во корна.

Дида
Руи Коста
Шевата - Инзаги​

Се извинувам што се мешам но те замолувам не се обидувај да го споредуваш Руи Коста со величенствениот Кака во дресот на Милан..фала чао пријатно:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom