Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај ретардоси вилиб ? и биланББ :vozbud::pos2:(ЕБАТЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНОТО КО-ЛЕ) Ебете си мајката од фан клубов.

Иначе кај ќе ти го пушти Реал Рамос бе ? Никад,па ни тад. Они нека гледаат добар лев бек и 1-2 од средина да донесат.

Ај ретардоси вилиб ? и биланББ :vozbud::pos2:(ЕБАТЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНОТО КО-ЛЕ) Ебете си мајката од фан клубов.

Иначе кај ќе ти го пушти Реал Рамос бе ? Никад,па ни тад. Они нека гледаат добар лев бек и 1-2 од средина да донесат.

Ок ок само не плачи либе мое не плачи \m :D

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=45805

Берлускони ќе слави 25 годишнина на натпреварот против Киево во недела. Убаво би било да му го честитаат играчите со една петарда :)

И да, колку ретарди имаат комплекси од Милан.

Многу други демантирале па отишле ! :)

Ќе видимо има време, ама ја све мислим дека овја е наш више :)
Тоа ми беше и мене зборот, рано е уште од сега да излагаат вакви медиумски срања... Мада не верувам Рома да се толку глупи... или се? Ќе видимо на лето. :)

Тоа ми беше и мене зборот, рано е уште од сега да излагаат вакви медиумски срања... Мада не верувам Рома да се толку глупи... или се? Ќе видимо на лето. :)

Мислам дека му истекува договорот со Рома во Јуни така да нема шо тука Рома да се меша ако Мексес несака да го продолжи договорот со нив :toe:

Мислам дека му истекува договорот со Рома во Јуни така да нема шо тука Рома да се меша ако Мексес несака да го продолжи договорот со нив :toe:
Mногупати има изјавувано дека сака да остане во Рома, затоа ми е и чудно што не го продолжи договорот до сега... Мое мислење е дека сепак на крај ќе остане, ипак, за Мексес станува збор, не за Бриги...

Пер , Валенсија Интер се истепаа ПОСЛЕ утакмица ...и да не ти кажам кој ја почна туќата така ? И кој му го скрши носот на кого ?

И Хавиер Занети шо направи , пошо еве ...капитени да споредиме :D
Еј Комплексче а Ето со главата крива со Киево и Куву со боксот и тоа беше после игра...а да ај бриши сеа

Еј Комплексче а Ето со главата крива со Киево и Куву со боксот и тоа беше после игра...а да ај бриши сеа

Кој црн комплекс бе ?

пс:Бриши коа ке бидеш на форумов газда \m/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom