Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Ај ретардоси вилиб ? и биланББ :vozbud::pos2:(ЕБАТЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНОТО КО-ЛЕ) Ебете си мајката од фан клубов.

Иначе кај ќе ти го пушти Реал Рамос бе ? Никад,па ни тад. Они нека гледаат добар лев бек и 1-2 од средина да донесат.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ај ретардоси вилиб ? и биланББ :vozbud::pos2:(ЕБАТЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНОТО КО-ЛЕ) Ебете си мајката од фан клубов.

Иначе кај ќе ти го пушти Реал Рамос бе ? Никад,па ни тад. Они нека гледаат добар лев бек и 1-2 од средина да донесат.

Ок ок само не плачи либе мое не плачи \m :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=45805

Берлускони ќе слави 25 годишнина на натпреварот против Киево во недела. Убаво би било да му го честитаат играчите со една петарда :)

И да, колку ретарди имаат комплекси од Милан.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Многу други демантирале па отишле ! :)

Ќе видимо има време, ама ја све мислим дека овја е наш више :)
Тоа ми беше и мене зборот, рано е уште од сега да излагаат вакви медиумски срања... Мада не верувам Рома да се толку глупи... или се? Ќе видимо на лето. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Тоа ми беше и мене зборот, рано е уште од сега да излагаат вакви медиумски срања... Мада не верувам Рома да се толку глупи... или се? Ќе видимо на лето. :)
Мислам дека му истекува договорот со Рома во Јуни така да нема шо тука Рома да се меша ако Мексес несака да го продолжи договорот со нив :toe:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Мислам дека му истекува договорот со Рома во Јуни така да нема шо тука Рома да се меша ако Мексес несака да го продолжи договорот со нив :toe:
Mногупати има изјавувано дека сака да остане во Рома, затоа ми е и чудно што не го продолжи договорот до сега... Мое мислење е дека сепак на крај ќе остане, ипак, за Мексес станува збор, не за Бриги...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Пер , Валенсија Интер се истепаа ПОСЛЕ утакмица ...и да не ти кажам кој ја почна туќата така ? И кој му го скрши носот на кого ?

И Хавиер Занети шо направи , пошо еве ...капитени да споредиме :D
Еј Комплексче а Ето со главата крива со Киево и Куву со боксот и тоа беше после игра...а да ај бриши сеа

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Еј Комплексче а Ето со главата крива со Киево и Куву со боксот и тоа беше после игра...а да ај бриши сеа
Кој црн комплекс бе ?

пс:Бриши коа ке бидеш на форумов газда \m/

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Kajgana Shop

На врв Bottom