Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
малку ? :)

пс:Ебати капитенот
Da malku. So ogled na toa kako moze da reagira Gatuzo koga e isprovociran.
I da toj e kapitenot....koja e celta na provociranje na kapitenot? Kapitenot go pretstavuva timot....vo slucajot Milan. Koj svesen bi pravel takvo nesto? Gatuzo so srce gi brani boite na Milan, nesto sto treba da go pravi sekoj sportist.
Toj stariot neka pokaze fer plej i neka stoi na klupa kaj sto mu e mesto...a ne da go provocira KAPITENOT!.

Најдоа навивачи на Интер да кењаат за фер-плеј ...

пс. Валенсиа - Интер 2007 :kesa:

Пер , Валенсија Интер се истепаа ПОСЛЕ утакмица ...и да не ти кажам кој ја почна туќата така ? И кој му го скрши носот на кого ?

И Хавиер Занети шо направи , пошо еве ...капитени да споредиме :D

Пер , Валенсија Интер се истепаа ПОСЛЕ утакмица ...и да не ти кажам кој ја почна туќата така ? И кој му го скрши носот на кого ?

И Хавиер Занети шо направи , пошо еве ...капитени да споредиме :D

Епа ај ако за тебе е пострашно она што го напрај Гатузо, него она што го напрај цел тим на Интер ... ондак нека биде така

колкава количина на солзи треба да исплачеш за никот да ти биде билан серие б? :icon_lol:

Хах, растура дечкото упм, Bilan Serie B, Јувентус аватар, отворена тема Фан Клуб Интер?

најтрагично е што ни он ни ние не сме биле родени коа бил Милан у сериа Б ..

И сигурно во тој период додека сме биле ние во Сериа Б тие освоиле...

28682_113112375394451_112951102077245_89025_3483367_n.jpg

Дали се овие нормални? Па чекај, уште не напунил 32 години. Рано е да го купуваат. Башка што нема шанси Реал да го продаде.

Дали се овие нормални? Па чекај, уште не напунил 32 години. Рано е да го купуваат. Башка што нема шанси Реал да го продаде.

Ќе го земеме на 32 па ќе ви го дадеме вас, пензионери.:pos:
Не си во тек со настаните.

Чекај бе па ти... ти мора да си глуп да веруеш на вакви глупости...

Спортал... они велат Јорис сонува за Јунајтед....
Голманот на Лион, Хуго Јорис уште еднаш потврди дека би сакал кариерата да ја продолжи во Манчестер Јунајтед..

Јорис еј ? И да им веруем на такви глупости... нема шанса, ка прво не ни ги отварам тие страни!

Ќе го земеме на 32 па ќе ви го дадеме вас, пензионери.:pos:
Не си во тек со настаните.

Тимот што победува не се менува;) А Милан мораше да го смени цел за да почне да му бега на Интер. Кај да е, ќе освои и Милан скудето.

Чекај бе па ти... ти мора да си глуп да веруеш на вакви глупости...

Спортал... они велат Јорис сонува за Јунајтед....
Голманот на Лион, Хуго Јорис уште еднаш потврди дека би сакал кариерата да ја продолжи во Манчестер Јунајтед..

Јорис еј ? И да им веруем на такви глупости... нема шанса, ка прво не ни ги отварам тие страни!

Реков јас дека си глуп? Не. Па шо ме навредуваш? И ако они лажат, ваљда Марка не лаже.

^ епа шом не лаже шо кењаш тука ќе видиме шо ќе биде и готово или те стра да не си отиде па дојде тука да кажеш дека нема шанса да си оди омфг..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom