Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.975
^ ја овде контакт нога на нога стварно не гледам... двете нозе на Фламини идат право на топката ни лево ни десно, плус што топката и не е во посед на Чорлука во ситуацијава, слободна е Фламини стаса прв до неа. Жолтиот е максимум што можеше да го добие овде и тоа чисто дека влезе насилно во ова, а не беше потребно.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
^
Фламини има репутација на подвижен црвен картон, затоа е толкава узбуната !

А иначе сите го обвинуваат гатузо а никој не спомна дека гоа гадниот му рекол Факинг Италијан Бастрд !

Гатузо е националиста и избувнал нормално!

Матераци кој го испровоцира Зидан 80 % од људиве Матераци го нападнаја, сеа Гатузо е крив, ах бе мамата хејтерска ваша :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^
Фламини има репутација на подвижен црвен картон, затоа е толкава узбуната !

А иначе сите го обвинуваат гатузо а никој не спомна дека гоа гадниот му рекол Факинг Италијан Бастрд !

Гатузо е националиста и избувнал нормално!

Матераци кој го испровоцира Зидан 80 % од људиве Матераци го нападнаја, сеа Гатузо е крив, ах бе мамата хејтерска ваша :)
Ако стварно му го рекол ова , Уефа треба да покрени истрага и против него а не само против Гатузо. Мислам дека треба да се казни со поголема казна пошто тој не го навредува само Гатузо, ја навредува цела Италија и сите жители на Италија.

А да ти кажам право за Зидан и јас имам исто мислење како тебе :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јас да бев на местото на Гатузо незнам што би му напраил на тој.. .ај замислете ви каже така како ќе изреагирате..море матер ке му е.. а не ништо да не му направам... Дошол во Италија и така ќе зборел..

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109
Јас да бев на местото на Гатузо незнам што би му напраил на тој.. .ај замислете ви каже така како ќе изреагирате..море матер ке му е.. а не ништо да не му направам... Дошол во Италија и така ќе зборел..
Имаа среќа што добро си поминаа со Џенаро Иван Рино Пит Бул Гатузо...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Опасен ви е овој Витали Кличко нема што... :pos:

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Мислев на децата кои се бават со спортот наречен фудбал, нели секое дете кое спортува има идоли и секогаш се ориентира спрема нив, ги следи, ги копира нив итн. Точно дека родителите ги воспитуваат децата па така и овој(незнам дали има деца, доколку нема ќе биде и тоа ќе има некогаш), и што ќе им рече коа ќе видат на ѕоутубе од клипот. Да деца ова е тато и овде им ја скршив кичмата на сите, а го гледате овој стариов на клупата на тотенхем е на него му го скршив носот со глава. Но комент заради постапките негови а уште повеќе за таквите кои го одобруваат неговото денешно однесување.
Ти бе друже 100% до сеа никад не си рокнал за нешо и никад не си се изнервира у присуство на деца ... А ако Гатузо даде некој пример за младите деца фудбалери тоа е дека се игра со срце и дека треба да се сака клубот, сеа не викам ја дека е ок да шамараш старци али ако дошол он на аут линија да провоцира ја ќе го напраам истото... Гатузо мене си ми ИДОЛ !

--- надополнето ---

Ќе го стаемо хигиеничарот на соблекувалната тренер, нека поседи месец дена дур не заебе, па Рајкард нека го зема. А чистачов у Интер нека иде после !
Хахахахахахахахахахааааааааааааааааааааааа Лудачинооооооооо :D

--- надополнето ---

Пак ќе кажам спортист е и треба да се научи на такви работи, исто е тоа како играч да те навреди а физичка пресметка никако не треба да има. Мада Гатузо е посебна приказна и е малце повеќе темпераментен па не трпи такви работи.. :))
Кој кур го бара тој стариот доле на аут линија да се дере на противнички тим, друже ВРСКА НЕМАШ!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Со што,со срце ? Па да јеби го ако си фан на Милан ќе ти дојдеше јако кога го направи она што го направи Рино. Од вакви гзолижачи како тебе што ќе пишат мајка Тереза пост и очекуваат да добијат респект од фановите на другите клубови ми се повраќа.

И полека со дрогите.
хахахахахахахахахааххххахахахах :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме пресмеа да ти кажам искрено ... Цар си :pehar:

--- надополнето ---

Чиста топка ... Иако сум фан на Јуве, али ова стварно не беше фаул ...

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Sudijata bese debil.
Faul nad Abijati sto ne go vide.
Lakt vrz Ibra VO SESNAESETNIK sto ne go vide...iako gledase natamu.
Provociranja sto ne gi primeti.
A toj stariot....neka si sedi na mestoto i neka misli sto zbori....ne e toj Murinjo pa da se pravi blesav (Murinjo ima barem pamet i sekogas gi ceni protivnicite...barem koga im e gostin).
Faulot na Flamini bese normalen...a toa sto Hrvatot padna kako pokosen e druga rabota...da bese Italijanec ke vikaa deka glumel samo poradi toa sto bil Italijanec....a sega ne...toa e normalno taka da padne.
Krauc ne treba da se prai Italijanec i da provocira....se pravese Englez vo Italija i si dobi toa sto si dobi od Gatuzo.
Gatuzo e Gatuzo....nema gej hormoni kako na priper C.R. ili drugi mockovci pa da place po sudijata....toj se presmetuva. A toa deka malku pretera pretera....isto kako i Krauc i starecot.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Sudijata bese debil.
Faul nad Abijati sto ne go vide.
Lakt vrz Ibra VO SESNAESETNIK sto ne go vide...iako gledase natamu.
Provociranja sto ne gi primeti.
A toj stariot....neka si sedi na mestoto i neka misli sto zbori....ne e toj Murinjo pa da se pravi blesav (Murinjo ima barem pamet i sekogas gi ceni protivnicite...barem koga im e gostin).
Faulot na Flamini bese normalen...a toa sto Hrvatot padna kako pokosen e druga rabota...da bese Italijanec ke vikaa deka glumel samo poradi toa sto bil Italijanec....a sega ne...toa e normalno taka da padne.
Krauc ne treba da se prai Italijanec i da provocira....se pravese Englez vo Italija i si dobi toa sto si dobi od Gatuzo.
Gatuzo e Gatuzo....nema gej hormoni kako na priper C.R. ili drugi mockovci pa da place po sudijata....toj se presmetuva. A toa deka malku pretera pretera....isto kako i Krauc i starecot.
малку ? :)

пс:Ебати капитенот

Kajgana Shop

На врв Bottom