Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Има судии за тоа на терен... Гатузо ми го испуни срцето,како и на повеќето навивачи на Милан.
на повеќето? На сите бе! Кој не би сакал таков играч во тим?

Како неаме бе, сеа кој прв ќе заземе позиција нафрлува :pos: посебно е интересно кога нафрлуваат Ибра, Силва... се чека Антонини и Робињо да земат дуел со глава :)
Е тоа сум го приметил... жално еј... Пато набацува прееска -.-
А и што коа изигруваат комбинација, еден пас два... ќе дојде противнички и пак ќе набаци кој стигне

Да не испаднам хејтер...али big game flop story си продолжува. Разочаран сум од цела екипа, од сите до еден и до тренер.

Другпат пак да искочи со таква Ал Каеда средина...и немојте со тие муабети деке Меркел не требал да стартува според мене таму и во лошиот пристап беше изгубен мечот.

Сандро бразилчено од Тотенхем деби во лига шампиони 21 год со 9 настапи вкупно во Милан и уште 30 во некоја си бразилска екипица може да изигра најдрско на цел свет, а Меркел ке се изгуби а?

Смрдле е Алегри...

Да не испаднам хејтер...али big game flop story си продолжува. Разочаран сум од цела екипа, од сите до еден и до тренер.

Другпат пак да искочи со таква Ал Каеда средина...и немојте со тие муабети деке Меркел не требал да стартува според мене таму и во лошиот пристап беше изгубен мечот.

Сандро бразилчено од Тотенхем деби во лига шампиони 21 год со 9 настапи вкупно во Милан и уште 30 во некоја си бразилска екипица може да изигра најдрско на цел свет, а Меркел ке се изгуби а?

Смрдле е Алегри...
Па уште го споредуваат со Капело на Milan Channel :kesa:

ех... колку значи еден играч како Пирло.

Чапо ,прашање на време беше кога ќе го пишеш тоа биг меч флоп :)

Гадно е да си тренер... Цел свет ти е конкуренцијам... а конкуренција е против тебе... И што е најинтересно, секогаш некој може да каже да играше ’вака и вака ќе беше поинаку, а тоа никогаш не може да се дознае... :)

ех... колку значи еден играч како Пирло.

Чапо ,прашање на време беше кога ќе го пишеш тоа биг меч флоп :)
Контра аргумент имаш?

Кој е главен виновник за голот знаеш? Јасно ти е ?

Контра аргумент имаш?

Едноставно не верувам во такви глупи статистики : Биг меч флоп... со Интер тој Биг меч флоп што напраи? Лани со Барса против Арсенал? Многу глупа теорија ти е ова.. Гледаш така ако губи Милан,Ибра е флопот,можда веше вечерва ама не значи дека бил и ќе биде..

Што сите плукате по Гатузо бе? (Не зборам за фановите на Милан)
Типот си изигра баш капитенски и покажа колку го сака клубот, а не игра само за пари како што играат многу играчи денес...
И демек ова првпат е вака да прави Гатузо...
А зашто да не се надеваме на пласман во 1/4 финалето се е можно... кога Ливерпул се врати после 3-0 на полувреме...

Алегри денес немаше никаков избор на играчи, можеби можеше да проба со Меркел ама тоа е што да се прави.
А и да поминеме понатаму не верувам дека би можеле да ги елиминираме Барселона или Реал Мадрид, па така ќе ни биде послесно во Италија, а догодина здравје ќе се купат асални играчи па ќе можеме и ние да бидеме конкуренти во ЛШ.

Едноставно не верувам во такви глупи статистики : Биг меч флоп... со Интер тој Биг меч флоп што напраи? Лани со Барса против Арсенал? Многу глупа теорија ти е ова.. Гледаш така ако губи Милан,Ибра е флопот,можда веше вечерва ама не значи дека бил и ќе биде..
Toa e теорија која што јас сигурно не сум ја измислил како и да е...

Доволно е у цела негова кариера да видиш на колку важни утакмици дал дечкото голови и ке ти стане јасно (нокаут фаза ЛШ, дерби утакмици).

Ја у тоа верувам, верувам исто и во тоа дека Пато со 21 година има дадено повеќе значајни голови на големи утакмици него мувларов.

Со малине италијански екипи главен мангуп е, а му дојде некој појак се губи тотално.

Денеска беше очаен, поочаен од Сидорф и Фламини заедно плус директен виновник за голот...па сеа ја си го викам биг гејм флоп ти ако сакаш и господ викај го фактите се тие.

--- надополнето ---

Друже, немој само ’контра’ да спомнуваш, веднаш на лоши работи ми текнува... :)
Зборувај ми дрско и викај ме татенце :) :)

То е то зато што не игра со срце туку ради реда како и многу други како него. Која е разликата видете во очите на Гатузо на играч кој душа остава на терен и на самопрогласен играч егоист како Ибра, никогаш нема да биде вистински предводник на тим барем не во Милан. И Пато почнува да ме нервира со неговата незаинтересираност и неконтинуираност во играта, само со Реал лани покажа заби и нешто од неговиот талент а со сите други поголеми екипи се сере. Ееј да ги споредиш само со Шевченко, Кака... за Инзаги не ни треба да спомнувам, можеби знаат овие со топката чуда и да се прават клипчиња на youtube од нив ама никогаш нема да го достигнат врвот на фудбал без таа пожртвуваност и играње од срце. Затоа Гатузо денес се тепаше затоа што го болеше тоа што се случува на теренот, некој се утепува од трчање и работи за тимот, а некој си игра со пети и прави фаци како за малце не му успеало и не погодил.

[/COLOR]
Зборувај ми дрско и викај ме татенце :) :)

Сексулане манијак :), мислев на контрата по која примивме гол... :)

Во спротивно многу педерски звучи, најди друг така да си играте... :)

^^^ Да , но таа теорија не е до толку издржана.. али ти си знаеш ако мислиш така.
Башка чоекот и даде гол на крај арно ама...
Чоеков штом не умре вечерва ќе живее уште долго :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom