Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Има судии за тоа на терен... Гатузо ми го испуни срцето,како и на повеќето навивачи на Милан.
на повеќето? На сите бе! Кој не би сакал таков играч во тим?

Како неаме бе, сеа кој прв ќе заземе позиција нафрлува :pos: посебно е интересно кога нафрлуваат Ибра, Силва... се чека Антонини и Робињо да земат дуел со глава :)
Е тоа сум го приметил... жално еј... Пато набацува прееска -.-
А и што коа изигруваат комбинација, еден пас два... ќе дојде противнички и пак ќе набаци кој стигне

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Да не испаднам хејтер...али big game flop story си продолжува. Разочаран сум од цела екипа, од сите до еден и до тренер.

Другпат пак да искочи со таква Ал Каеда средина...и немојте со тие муабети деке Меркел не требал да стартува според мене таму и во лошиот пристап беше изгубен мечот.

Сандро бразилчено од Тотенхем деби во лига шампиони 21 год со 9 настапи вкупно во Милан и уште 30 во некоја си бразилска екипица може да изигра најдрско на цел свет, а Меркел ке се изгуби а?

Смрдле е Алегри...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Да не испаднам хејтер...али big game flop story си продолжува. Разочаран сум од цела екипа, од сите до еден и до тренер.

Другпат пак да искочи со таква Ал Каеда средина...и немојте со тие муабети деке Меркел не требал да стартува според мене таму и во лошиот пристап беше изгубен мечот.

Сандро бразилчено од Тотенхем деби во лига шампиони 21 год со 9 настапи вкупно во Милан и уште 30 во некоја си бразилска екипица може да изигра најдрско на цел свет, а Меркел ке се изгуби а?

Смрдле е Алегри...
Па уште го споредуваат со Капело на Milan Channel :kesa:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ех... колку значи еден играч како Пирло.

Чапо ,прашање на време беше кога ќе го пишеш тоа биг меч флоп :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Гадно е да си тренер... Цел свет ти е конкуренцијам... а конкуренција е против тебе... И што е најинтересно, секогаш некој може да каже да играше ’вака и вака ќе беше поинаку, а тоа никогаш не може да се дознае... :)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
ех... колку значи еден играч како Пирло.

Чапо ,прашање на време беше кога ќе го пишеш тоа биг меч флоп :)
Контра аргумент имаш?

Кој е главен виновник за голот знаеш? Јасно ти е ?

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Контра аргумент имаш?

Едноставно не верувам во такви глупи статистики : Биг меч флоп... со Интер тој Биг меч флоп што напраи? Лани со Барса против Арсенал? Многу глупа теорија ти е ова.. Гледаш така ако губи Милан,Ибра е флопот,можда веше вечерва ама не значи дека бил и ќе биде..

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.750
Што сите плукате по Гатузо бе? (Не зборам за фановите на Милан)
Типот си изигра баш капитенски и покажа колку го сака клубот, а не игра само за пари како што играат многу играчи денес...
И демек ова првпат е вака да прави Гатузо...
А зашто да не се надеваме на пласман во 1/4 финалето се е можно... кога Ливерпул се врати после 3-0 на полувреме...

Алегри денес немаше никаков избор на играчи, можеби можеше да проба со Меркел ама тоа е што да се прави.
А и да поминеме понатаму не верувам дека би можеле да ги елиминираме Барселона или Реал Мадрид, па така ќе ни биде послесно во Италија, а догодина здравје ќе се купат асални играчи па ќе можеме и ние да бидеме конкуренти во ЛШ.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Едноставно не верувам во такви глупи статистики : Биг меч флоп... со Интер тој Биг меч флоп што напраи? Лани со Барса против Арсенал? Многу глупа теорија ти е ова.. Гледаш така ако губи Милан,Ибра е флопот,можда веше вечерва ама не значи дека бил и ќе биде..
Toa e теорија која што јас сигурно не сум ја измислил како и да е...

Доволно е у цела негова кариера да видиш на колку важни утакмици дал дечкото голови и ке ти стане јасно (нокаут фаза ЛШ, дерби утакмици).

Ја у тоа верувам, верувам исто и во тоа дека Пато со 21 година има дадено повеќе значајни голови на големи утакмици него мувларов.

Со малине италијански екипи главен мангуп е, а му дојде некој појак се губи тотално.

Денеска беше очаен, поочаен од Сидорф и Фламини заедно плус директен виновник за голот...па сеа ја си го викам биг гејм флоп ти ако сакаш и господ викај го фактите се тие.

--- надополнето ---

Друже, немој само ’контра’ да спомнуваш, веднаш на лоши работи ми текнува... :)
Зборувај ми дрско и викај ме татенце :) :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
То е то зато што не игра со срце туку ради реда како и многу други како него. Која е разликата видете во очите на Гатузо на играч кој душа остава на терен и на самопрогласен играч егоист како Ибра, никогаш нема да биде вистински предводник на тим барем не во Милан. И Пато почнува да ме нервира со неговата незаинтересираност и неконтинуираност во играта, само со Реал лани покажа заби и нешто од неговиот талент а со сите други поголеми екипи се сере. Ееј да ги споредиш само со Шевченко, Кака... за Инзаги не ни треба да спомнувам, можеби знаат овие со топката чуда и да се прават клипчиња на youtube од нив ама никогаш нема да го достигнат врвот на фудбал без таа пожртвуваност и играње од срце. Затоа Гатузо денес се тепаше затоа што го болеше тоа што се случува на теренот, некој се утепува од трчање и работи за тимот, а некој си игра со пети и прави фаци како за малце не му успеало и не погодил.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
[/COLOR]
Зборувај ми дрско и викај ме татенце :) :)
Сексулане манијак :), мислев на контрата по која примивме гол... :)

Во спротивно многу педерски звучи, најди друг така да си играте... :)

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^^^ Да , но таа теорија не е до толку издржана.. али ти си знаеш ако мислиш така.
Башка чоекот и даде гол на крај арно ама...
Чоеков штом не умре вечерва ќе живее уште долго :)

Kajgana Shop

На врв Bottom