Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми го зеде зборот, некои членови многу се загрижиле дали ќе игра или не, појак од меси и роналдо го направијаПреска читав на гол.ком ме мрзи да барам сеа, пишуеше демек дефинитивно немал да игра.
На крај краева нека игра кој го ебе, една утакмица му се погодила ко Меси да доаѓа да го ебем !
Повеќе од нас се радувате на победатаЕпа нека е честита победата Јувентус -Шинтер 1-0 за Милан......ето звер пардон бушман...
Пордавам ѕиви волнени за шинтераши 70% попуст.
Не кради фразе![]()
Иначе добро ни дојде победава на Јуве, малце да олабаем од онја метреологот ретардиран, а и за Скаутчето ми се напрај мерак, јади го пиздо циганска !
Тотнем и дефинитивно без Бејл. Пејо за кого ќе навијаш ??![]()
Во 2005-та година бев пратен на позајмица во Динамо Москва , но градот беше ужасен , не можев да се прилагодам на ниските температури и за кратко време се разболев “ , ова го изјави за Газета дела Спорт .
“Во болница бев 6 месеци . Се здебелив за 10 кг , за разлика од сите во болницата кои изгледаа слабо и беа гладни , јас бев секогаш гладен . Мајка ми рече дека не сум изгледал болно но дека многу тешко сум се движел “ .
“Докторите понекогаш ќе ми кажеа да станувам и да се движам, но јас тоа не можев да го направам. Таа болест беше заразна и пренослива , затоа морав да бидам во изолација , единствено што ми преостана е да играм игри на компјутер и користење интернет ” .
“Од време на време доаѓаше доктор за да ја примам потребната инекција, тоа се случуваше 3 до 4 пати дневно плус 10-15 апчиња “ .
“Случајно дознав дека сум боледувал од туберколоза тие 6 месеци . Докторите ми кажаа доколку сум поминел уште две недели во таква состојба , постоела можност никогаш да не се излечам. Јас речиси умрев . Затоа кога играм секогаш се навраќам на тие моменти поминати во Русија ” .
“Размислував и за откажување од фудбалот , имав уште една прилика кога отидов во Фламенго на проба и по две поминати сесии ми рекоа дека можам слободно да си одам и дека не сум ништо подобар од сите останати играчи кои ги имаат во моментот “ – откри Тиаго Силва .
“ И реков на мајка ми дека не сакам повеќе да играм фудбал , бидејќи никој не сакаше да ме ангажира . Сепак , таа ми рече во тој случај да почнам да работам за мојот брат , но оддеднаш го сменив мислењето и побарав друг клуб “ .
Сидорф место Робињо.Според мене идеален состав за утревечер е:
-------------------------Абијати--------------------------------
------------------------------------------------------------------
----Абате--------Неста---------Јепес----------Антонини---
-----------Гатузо--------Силва---------Меркел--------------
---------------------------Робињо------------------------------
---------------Пато-----------------------Ибра-----------------
Тепате утре.![]()