Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Преска читав на гол.ком ме мрзи да барам сеа, пишуеше демек дефинитивно немал да игра.

На крај краева нека игра кој го ебе, една утакмица му се погодила ко Меси да доаѓа да го ебем !

Преска читав на гол.ком ме мрзи да барам сеа, пишуеше демек дефинитивно немал да игра.

На крај краева нека игра кој го ебе, една утакмица му се погодила ко Меси да доаѓа да го ебем !
Ми го зеде зборот, некои членови многу се загрижиле дали ќе игра или не, појак од меси и роналдо го направија :)

Епа нека е честита победата Јувентус -Шинтер 1-0 за Милан......ето звер пардон бушман...
Пордавам ѕиви волнени за шинтераши 70% попуст.
Повеќе од нас се радувате на победата :pos:
Се шалам, поздрав :)

Не кради фразе :pos:

Иначе добро ни дојде победава на Јуве, малце да олабаем од онја метреологот ретардиран, а и за Скаутчето ми се напрај мерак, јади го пиздо циганска !

Тотнем и дефинитивно без Бејл. Пејо за кого ќе навијаш ?? :icon_lol:

така пишува нема веза ќе бидеме во мала преднос но ако изиграме на ниво ќе тепаме секако и да игра Бејл исто и Крајнчар е во одлична форма каков гол даде со Сандерленд а и за Хрватска пријателската против Чешка како играше свака му част.
Незнам дали ќе играат Модрич и ВдВ тие за мене се поважни да не играат но ќе видиме утре што како ќе биде.

Значи официјално Бејл не отпатувал во Милано ,добра вест но како што се кажа погоре некој да не се креваат акциите иако знаеме дека тој е тој кој може ни прави проблеми.
Очекувам утре 2-0 за нас...

Можни Формации за утре

Абијати
Абате - Неста - Силва - Антонини
Фламини - Гатузо - Сидорф
Робињо
Пато - Ибра

или

Абијати
Абате - Неста - Јепес - Антонини
Гатузо - Силва - Фламини
Сидорф
Ибра - Робињо

Приказната на Тиаго Силва,доста тажна приказна и среќа што се извлекол и сега е ЅВЕР!

Ми станува омилен :pipi:

Во 2005-та година бев пратен на позајмица во Динамо Москва , но градот беше ужасен , не можев да се прилагодам на ниските температури и за кратко време се разболев “ , ова го изјави за Газета дела Спорт .

“Во болница бев 6 месеци . Се здебелив за 10 кг , за разлика од сите во болницата кои изгледаа слабо и беа гладни , јас бев секогаш гладен . Мајка ми рече дека не сум изгледал болно но дека многу тешко сум се движел “ .
“Докторите понекогаш ќе ми кажеа да станувам и да се движам, но јас тоа не можев да го направам. Таа болест беше заразна и пренослива , затоа морав да бидам во изолација , единствено што ми преостана е да играм игри на компјутер и користење интернет ” .
“Од време на време доаѓаше доктор за да ја примам потребната инекција, тоа се случуваше 3 до 4 пати дневно плус 10-15 апчиња “ .
“Случајно дознав дека сум боледувал од туберколоза тие 6 месеци . Докторите ми кажаа доколку сум поминел уште две недели во таква состојба , постоела можност никогаш да не се излечам. Јас речиси умрев . Затоа кога играм секогаш се навраќам на тие моменти поминати во Русија ” .
“Размислував и за откажување од фудбалот , имав уште една прилика кога отидов во Фламенго на проба и по две поминати сесии ми рекоа дека можам слободно да си одам и дека не сум ништо подобар од сите останати играчи кои ги имаат во моментот “ – откри Тиаго Силва .
“ И реков на мајка ми дека не сакам повеќе да играм фудбал , бидејќи никој не сакаше да ме ангажира . Сепак , таа ми рече во тој случај да почнам да работам за мојот брат , но оддеднаш го сменив мислењето и побарав друг клуб “ .

Жална приказна за Тиаго затоа сега е ЗВЕР!

инаку кој е од Велес утре има органзиирано заедничко гледање на натпреварот Милан - Тотенхем во Пабот под официрски сите заинтересирани нека дојдат доколку на некој не им е јасно што како нека пишат кај мене на профил

SILVA THE KING !

Инаку за утревечер еве кои се повикани:
Абијати, Амелија, Абате, Антонини, Јанко, Легротаље, Неста, Одо, гркот, Силва, Јепес, Фламчо, Гатузо, Меркел, Сидорф, Страсер, Ибра, Пато, Робињо

Повредени: Замброта, Амбро, Пирло и Пипо.

Неповикани: Боатенг и Бонера.

Боатенг не е повикан изгледа заради тоа што не е 100% фит. Друга причина не гледам :toe:

Според мене идеален состав за утревечер е:
-------------------------Абијати--------------------------------
------------------------------------------------------------------
----Абате--------Неста---------Јепес----------Антонини---
-----------Гатузо--------Силва---------Меркел--------------
---------------------------Робињо------------------------------
---------------Пато-----------------------Ибра-----------------

Според мене идеален состав за утревечер е:
-------------------------Абијати--------------------------------
----Абате--------Неста---------Јепес----------Антонини---
-----------Гатузо--------Силва---------Меркел--------------
---------------------------Робињо------------------------------
---------------Пато-----------------------Ибра-----------------
Сидорф место Робињо.

Тепате утре. :D

Знајме. :P

Сидорф место Пато а Робињо напред заедно со Ибра. Мислам дека лесно ќе ги тепаме. Не дека Тотенхем не се опасен противник ама немаат никакво искуство во вакви нокаут натпревари. Плус Интер со Рафа им даде 4 гола во едно полувреме па не би требало некој поголем проблем да претставуваат

Утре за првите 2 гола ке се помачиме после како паштета ке ги отвориме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom