Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе памти некој кога имаме дадено гол после изведен корнер последен пат ама баш онака топката некој наш да погоди в глава. Се некои комбинации прават и ќе ја усерат на крај. Толку среќа да се немало немам видено. Ништо да не влезе в гол. Али ај негде мора да пукне. Се мислам Џенова гадно има да го окрка

Неста 2 против Киево минатата сезона.

На други не можам да се сетам.

^^Пато со Палермо бе :)
само тој ни е оваа сезона

Ова изоставање на Вила ми е мистерија мајкеми ... колку и да е лош сигурно може болје од Антонин..
Има ли некое логично објаснување?

А ова ? http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=44547

Неможе да викате дека Вила е подобар од Антонини коа го нема никој видено како игра, ќе видимо дал ќе добива шанса у Милан или како што пиша Пејо ќе биде само од оние ка Грими, Матиони, Кардачио...

бтњ.. Овој што влезе место Балзарети, нашиот е нели? (Матео Дармиан)... баш да видим како ќе изигра

^ тој е пред некое време отиде на позајмица во Палермо

Дармиан не е на позајмица и не е наш веќе, го купија Палермо, плус дрво е :). Иначе Наполи губи 2:0, 60' што е многу добро за нас, да се одлепиме 6 бода од вториот. :icon_lol:

Дармиан не е на позајмица и не е наш веќе, го купија Палермо, плус дрво е :). Иначе Наполи губи 2:0, 60' што е многу добро за нас, да се одлепиме 6 бода од вториот. :icon_lol:

5 бода, не 6. Сите натпревари вечерва одат во наша корист...Наполи губи, Рома нерешено, Јуве губи и фали уште комшивкиве утре да кикснат со Бари што не ми се верва. Јуве не дека е конкурент за скудетото, ама мора да го спомнам дека е тим од големата четворка не за друго :)

ејј топ наполи киксна... веќе сум сигурен дека ќе бидеме шампиони xD

Ова лето треба да му истече договорот во Лион на Сисоко?

и што ако му истече?

пред неколку дена на миланњус имаше статија дека Милан и Сисоко биле договорени за на лето да дојди во Милан.
Мислам дека му истекува на лето, па нема да биди лошо да дојди без пари :)

пред неколку дена на миланњус имаше статија дека Милан и Сисоко биле договорени за на лето да дојди во Милан.
Мислам дека му истекува на лето, па нема да биди лошо да дојди без пари :)
неможе. Ќе падне на лекарски за зубите...

овој прошол еднаш низ прагот во Милано, тешко пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom