Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Леле вака ебате кејфот бегаме -12 од комсикиве и утре ке им го гледаме маките на Шинтер и Губентус...
ако некому му значи ова само да потсетам дека во последниве 4 (Бари,Чезена,сампдорија,Катанија) утакмици имаме примено само 1 гол епа сега видите каква Зверотинја е МАРИО ЈЕПЕС....

Хаххаа ете го ѕверот бе,ццц и ја бев ваков кога ги дадоа головите. :)

Честитки
Шампионски изигравме
занчи годинава имаме титула
конечно шампионски состав имаме и тоа со олку повредени, а замислете да се сите здрави

Ај честито победа. Денеска со исклучок на Меркел и Касано и до негде Амброзини сите изиграа добро и што е најбитно пожртвувано. Да тепаш со Бонера(конечно сезонава да изигра десен бек што му е природна позиција), Антонини и со играч помалку на гости кај Катанија ич не е лесно ама ете се покажа пак шампионскиот карактер на тимот. Фала богу Робињо даде гол очекувам во серија да влезе. Знам дека многу си љубиме да ги пљукаме Бонера и Антонини ама денеска целата одбрана ни беше екстра и изигра маестрално. Катанија една шанса не направи. Браво и за Алегри ги погоди измените. Меркел и Касано беа очајни прво полувреме и заслужено беа сменети.

Сега вторник Лацио. И тие ни се должни од почеток на сезонава. Би требало Пато место Касано да стартува а средината Пирло, Фламини(ако се здрави) и Урби. Одбраната мислам дека ќе биде истата од денес освен Бонера кој ќе биде сменет со Абате. Новиов тешко да му даде шанса Алегри олку рано.

следниве играчи ни се повредени:Амелија,Неста,Замброта,Абате,Гатузо,Страсер ,Пирло,Фламини,Амбрузини,Боатенг Инзаги Казнет Ван Бомел..... лелеле 12 играчи не се на располагање во моментов. Да се надеваме дека Пирло ,Фламини и Абате ке бидат фит со Лацио како што рече вечер Макс.

Многу ми се допадна како изигравме денес,браво ШАМПИОНСКИ!!Вака да играме со сите екипи од ранкот на Катанија шампиони сме :)

ALLEGRI400_big.jpg

ABBIA400_big.jpg

IBRA400_big.jpg

BON400_big.jpg

SIT5_big.jpg

SIT6_big.jpg

SIT10_big.jpg

SIT8_big.jpg

SIT7_big.jpg

SIT9_big.jpg

rob400_big.jpg

gioia400_big.jpg

pezzo3_big.jpg

abbracci400_big.jpg

pato400_big.jpg

Честита победа росонери, не знам што плукате толку по судијата да не го исклучеше Ван Бомел немаше да победиме.:icon_lol:

уфф каква утакмица беше со педериве... само чудо да се деси па да не освоиме скудето !

1. Kатанија игра најпичкарски фудбал,од прва секунда почнаа да се бранат ко пичиња и да тепаат и да лежат.
2. Покажавме карактер,трпеливост и заслуживме да победиме. Браво за целиот тим.

Не го кривете Меркел зашо првпат игра против вакви гнаси,има време за дечкото да се развие правилно.
Силва е ѕвер,моментално најдобриот играч со Ибра. Не ме даде на Лопез да мрдне а и кога се премести во средината ГИ ИСЦЕПИ!

Следна со Лацио,се надевам дека ке се вратат 2-3 играчи од повредата зашо може да наебеме.

И ако тоа на Бомел беше за црвен,тогаш Катанија требаше утакмицата да ја заврши со минимум 2-3 црвени. Ебати судијата слеп.

Само ќе кажам, тачно си газиме :D
Шинтерашиве и УМРЕНтус јадат прашина :tv:

Амброзини ќе го пропушти дуелот со Лацио а се очекува Фламини да се врати за овој дуел.

За нареден викенд можно е враќање на Пирло и Боатенг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom