Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
вие Катанија тим во К1 да се нема да маваат волку а на нашиве ги прсна од жолти Ван Бомел два фаули два жолти бдч..
Остај тоа што маваат туку на допир одма паѓаат,гаден тим. А црвениот на Бомел тотално не заслужен,не беше тоа за втор жолт.

Остај тоа што маваат туку на допир одма паѓаат,гаден тим. А црвениот на Бомел тотално не заслужен,не беше тоа за втор жолт.

Немаше ниту контакт а не пак прекршо за жолт картон итоа дури втор

Ај честито победа. Тешка победа ако се знај дека во последните 15 минути игравме со 4 инвалиди од 9 играчи. Денес само 5 души си ја завршија работата како што треба а тоа се: Абиати, Силва, Јепес, Ибра и Робињо. Бонера никогаш повеќе да не го видам прв тим. Арно почна да се загрева гркот, шо мораше Алегри да го стави Одо? Па и после тоа Јанко го стави пред гркот. Јес да ако влезеше гркот уште повеќе ќе се затворевме, ама мајко му стара поарно да се затвориш отколку инвалиди на терен да имаш.
Баш ми е криво што Емануелсон не стави гол.
Црвениот на ван Бомел незнам од кај го ископа онај судијата педерот. Епа сега за вторник да му ја мислиме.... Амбро се повреди, ван Бомел црвен и болницата од повредени (дококу не се враќа некој)

Фламини и Пирло се вракаат за во вторник

Фламини и Пирло се вракаат за во вторник

Епа добро е тогаш. Јас би го играл Емануелсон прва постава вторник и Пирло. Мислам дека не треба да се ризикува и со Пиро и со Фламини во прв состав.

Епа добро е тогаш. Јас би го играл Емануелсон прва постава вторник и Пирло. Мислам дека не треба да се ризикува и со Пиро и со Фламини во прв состав.
Силва Емануелсон и Пирло во средина и топ ке биди, а Одо Папа Јепес и Дидак Виља во одбрана и ке прајме ИМА ЛИ НЕКО ЈАЧИ

Ако дадете гол ќе ви палам свеќа во црква цела година на сите вас тука :))))))

Ете ги два.Нејќам ја свеќи не веруем у такви срања,едно пиво на собиранка ќе биде арно.Иначе не ја глеав оваа утакмица,али глеам супер сме.Ме радува ова,после толку години иам осет дека наше е Скудетото !

Уф кога ќе ми текне дека ќе го нема веќе Антонини ! :)
Другиот цреп беше на ниво денес ама не смее да се ризикува со него во состав сезонава веќе. Ќе не однесе у Лига Европа место.

Бушиииииииииииииииииииииииииии!!!

ИбракаБУМ! ... не е проблем, и со 10 можемо.

:icon_lol:

Епа дечки вака игра шампионска екипа.

Сега Ибра ќе го соблече шорцојте и на колена ќе ги замолим Таљавенто, Симеоне и Бранко наш !

Ај чао ! Идем да видим кај комшикиве времето какво ќе биде утре заш планирам на Шапка да идем на скијање ! :icon_lol:

Ми се чинит дека откога излезе Ван Бомел се појачавме
Boost of Morale !
Анте не изненади вечерва со добрата игра и пожртвуваноста.
Ете што значи да имаш јака клупа.
Ибра си го ладеше 88 минути само 2 минути потроши за голот и слободниот :pos: одличен тандем се со Робињо браво за него и за целиот тим.
За следнава утакмица со Лацио Пато место Касано и Емануелсон во прв тим обавезно :smir:

Иначе табелата моментално изгледа вака:
serieak.jpg
:icon_lol:
Епа дечки вака игра шампионска екипа.
:tv:

Силва Емануелсон и Пирло во средина и топ ке биди, а Одо Папа Јепес и Дидак Виља во одбрана и ке прајме ИМА ЛИ НЕКО ЈАЧИ

Тоа би било најдобро само не верувам дека Емануелсон ќе игра пред Меркел иако и двајцата сакам да ги гледам :) А и можи по едно полувреме да си подеат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom