Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Добро бе Паизон,ги знаеме тие нови Какиња и Роналдињовци како испаѓаат на крај.............ние Гансо ќе го земеме што ве боли К. :tv:

Вечер може да заврши работа Галијани за Дидак,и да гo затвoри трансфер пазарот за сезонава,најкасно до утре јас мислам наш е.

Иначе дечкото има 21 година,има играно за репрезентацијата на Шпанија до 20 години и важи за еден од најдобрите играчи на Еспањол сезонава. Заради дефицит на информации за него (не дека е некој релевантен извор :wink:) уклучив Менаџер да видам што атрибути има и делува за некој што повеќе се разбира во одбрана одколку во напад што е ок затоа што не треба да дува промаја по страните. Ако го земат се надевам дека ќе видиме за каков играч се работи уште во Сабота,само да не го видам веќе Антонини. :)

Сумљиво ми е ова со Дидак не сум сигурен дека ке го пуштат Еспањол...го продадоа и Виктор Руиз на Наполи. Тоа се двајца стандарди дефанзивци :)

Ке видиме што како ке биде...

Nekako mi somnitelno deka ke zemame uste nekoj igrac bez da se prodade nekoe od nasive starcinja,mnogu troskovi za plati ke ni se fati.Ama zatoa sum siguren deka po sekoja cena na leto ke ne pocastat so Ramos.gi lupna vtor pubertet cicko fester i bate rokko se moze da se ocekuva od niv.

Сега Галијани дал изјава дека бара бек што можи да игра во лига на шампиони
па да почекаме и да видиме

Се на се мораме да бидеме задоволни од зимскиов преоден рок,донесовме неколку играчи и можда ке донесеме уште еден.

Галијани мајсторски изигра летото а и зимово,го бива за овие работи ќеЉавиОв.

Галијани слетал во Барселона вечерва, причина Didac Vila играчот на Еспањол :)

Очекувајте на 31 јануари да донесе лев бек.:tv:

Цел состав земавмо сезонава :icon_lol:

- Амелија -
Монтолего - Сократис -Јепес- ??? (ако дојде некој сеа)
Боатенг - Ван Бомел - Емануелсен
- Касано -
Ибра - Робињо​

:tv:

На ова ѓубрево малку му беше излглеа што изеде ќутек од Ибра па бара уште..

Materazzi is sure: "Milan reinforced because they are afraid of us"

Утре или покасно очекувајте да се знае дели ке го земеме бекчево..

20:40 - The Spanish press, particularly the Catalan "Mundo Deportivo", confirmed the meeting between the leaders Espanyol, Galliani-Raiola and the agent of the young quarterback Didac Vila.

Ако успее уште еден да ни донесе Чичко Галијани ќе му ја бацам кељавицата мајке ми :pos2:

Некако непознат ми е вој од Еспањол незнам како игра но штом сакаат да го земат и знаејќи како игра Еспањол сезонава сигурно не е слаб играч иако повеќе го сакам Кришито изгледа одат на поевтина варијанта ако не бива на Кришито ќе се префрлат.

Некако непознат ми е вој од Еспањол незнам како игра но штом сакаат да го земат и знаејќи како игра Еспањол сезонава сигурно не е слаб играч иако повеќе го сакам Кришито изгледа одат на поевтина варијанта ако не бива на Кришито ќе се префрлат.

Пеер не е дека не го сакаат Кришито али Галијани никад не молел за еден играч па нема ни да моли. (Поготово кога се работи за играч на Џенова)

Прееска шефот на Џенова изјави дека попрво би јадел кактус него да го даде Кришито,на Галијани му скурчило и го баталил,не бива да го моли.

Пеер не е дека не го сакаат Кришито али Галијани никад не молел за еден играч па нема ни да моли. (Поготово кога се работи за играч на Џенова)

Прееска шефот на Џенова изјави дека попрво би јадел кактус него да го даде Кришито,на Галијани му скурчило и го баталил,не бива да го моли.

Попрво гомна да јаде,да ми ебам идиотот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom