Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не е лошо да дојде Мексес само што пак нема да си го решиме проблемот...Очајно ни треба некој на позиција на легендата Антонини.

Не е лошо да дојде Мексес само што пак нема да си го решиме проблемот...Очајно ни треба некој на позиција на легендата Антонини.

Многу ке им се фати така,малце по малце идеме ние,прво еден киксер тргаме после друг :)

Сте се запрашале некад кој ке се нафати да ги КУПИ Бонера и Антонини?

Многу ке им се фати така,малце по малце идеме ние,прво еден киксер тргаме после друг :)

Какво купување бе шо збориш ти ? :pos:
На Вардар да им ги нудиш двајцата за без пари ќе те одбијат ...

А да пробаш да ја прашаш Железара дали би прифатила да ги стопи засекогаш ? :vozbud:

А да пробаш да ја прашаш Железара дали би прифатила да ги стопи засекогаш ? :vozbud:

Не бе каква Железара,ке ги пратиме у тимот на Сидорф што е у Сериа Б,Монца ми се чини се викаше :)

Ке играат прва цело времее :pos2:

Не бе каква Железара,ке ги пратиме у тимот на Сидорф што е у Сериа Б,Монца ми се чини се викаше :)

Ке играат прва цело времее :pos2:

Е за таму веќе може...и онака Монца ти е составена од први и втори братучеди на Сидрорф...таленти кои се собрани таму само за да не киснат по улиците :smir:

Е за таму веќе може...и онака Монца ти е составена од први и втори братучеди на Сидрорф...таленти кои се собрани таму само за да не киснат по улиците :smir:

Бонера не може ни на улици да кисне,како што е несмасен кола ке го мавне на прва раскрсница со повеќе семафори:) (тука збунки ги фаќаат и драчевчаните,паника на семафор)

Се надевам дека Дим6е нема да го прочита ова,а ако го прочита нека не се лути :smir:

Ау Ајев е цар само што нападот кај нас е преполн а он игра така како полушпиц а инаку детево е звер! инаку Мексес добро би дошол во одбраната и јас мислам дека него ќе го земат само до крајов на преодниов рок друг не ми се верува а читам дека Робињо го советувал Галијани да ги донесе Гансо и Нејмар :)

Почнати преговори меѓу Галијани и Џенова околу Кришито !

Галијани го сакал на позајмица до Јуни па за понатамо ќе видимо, овие Џенова го купиле Антонели од Парма, според многу стручњаци со Сантон најдобрите млади леви бекови во Италија, и демек биле расположени за продавање на Кришито !

Исто Галијани сакал уште сега да го откупи Тарзан, да не има заебанције после у Јуни !

Симоне Калвано и Марко Фосати за наредните неколку меча ќе тренираат со првиот тим !

Почнати преговори меѓу Галијани и Џенова околу Кришито !

Галијани го сакал на позајмица до Јуни па за понатамо ќе видимо, овие Џенова го купиле Антонели од Парма, според многу стручњаци со Сантон најдобрите млади леви бекови во Италија, и демек биле расположени за продавање на Кришито !

Исто Галијани сакал уште сега да го откупи Тарзан, да не има заебанције после у Јуни !

Симоне Калвано и Марко Фосати за наредните неколку меча ќе тренираат со првиот тим !
Супер супер, иначе мислам дека тој Антонели наше дете е (од наша школа) :)

Ај и јас да се умешам во темава.Мексес има лајк од мене така да нека го носат зашто ова нашиот великан Бонера мора да си иде.Кришчито ако дојде мислам дека сме си ги решиле проблемите за одбраната (бар за сезонава),после на лето ќе се купи некој добар бек или централен дефанзивец(мислам дека кришчито моше и лево и централно да игра).Иначе само што прочитав дека Јепес имал предност пред Бонера за следната утакмица:vozbud:.За муабетот за железара тврдам дека они нејќат да си ја заебат печката(зашто бонера и анто кај да ги однесеш заебуваат работа)така да и од таму едно не добиваме :)

Па виде Галијани ни го спопика Руи Коста за Коентрао(ај може ќе го даде Луиз на лето ако се лажеме) и сеа ќе се сврти најверојатно накај Кришито,добар е овој башка за разлика од Коентрао знае и одбрана да игра,само тешко да го земеме според мене. Или он или Мексес мора да се донесе зимава ако сакаат да не им отиде Скудетото годинава.

Абе бонера достојно ке го замени и нашиот николче новески од мајнц.....
така да не му се замарајте многу кој и да дојде ке биде бољи од бонера 100%,мада можат гркот и колумбиецов да го мењаат достојно на секоја утакмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom