Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е лошо да дојде Мексес само што пак нема да си го решиме проблемот...Очајно ни треба некој на позиција на легендата Антонини.
Не е лошо да дојде Мексес само што пак нема да си го решиме проблемот...Очајно ни треба некој на позиција на легендата Антонини.
Многу ке им се фати така,малце по малце идеме ние,прво еден киксер тргаме после друг
Сте се запрашале некад кој ке се нафати да ги КУПИ Бонера и Антонини?
Многу ке им се фати така,малце по малце идеме ние,прво еден киксер тргаме после друг
Сте се запрашале некад кој ке се нафати да ги КУПИ Бонера и Антонини?
А да пробаш да ја прашаш Железара дали би прифатила да ги стопи засекогаш ?![]()
А да пробаш да ја прашаш Железара дали би прифатила да ги стопи засекогаш ?![]()
Не бе каква Железара,ке ги пратиме у тимот на Сидорф што е у Сериа Б,Монца ми се чини се викаше
Ке играат прва цело времее :pos2:
Е за таму веќе може...и онака Монца ти е составена од први и втори братучеди на Сидрорф...таленти кои се собрани таму само за да не киснат по улиците :smir:
Супер супер, иначе мислам дека тој Антонели наше дете е (од наша школа)Почнати преговори меѓу Галијани и Џенова околу Кришито !
Галијани го сакал на позајмица до Јуни па за понатамо ќе видимо, овие Џенова го купиле Антонели од Парма, според многу стручњаци со Сантон најдобрите млади леви бекови во Италија, и демек биле расположени за продавање на Кришито !
Исто Галијани сакал уште сега да го откупи Тарзан, да не има заебанције после у Јуни !
Симоне Калвано и Марко Фосати за наредните неколку меча ќе тренираат со првиот тим !