Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека е редно време да престанеме да фантазираме за Бејл, дечкото не игра бек си игра крило. Дефанзивата му е слаба, а во Италија без дефанзива јок.
Балзарети е добар играч ко што вика Пејо за 4-5 милиони цела страна ја држи.
А идеален избор според мене е Кришито, многу спремен дечко и офанзивно и дефанзивно треба да се тргне по него мислам дека порано имаше некои шушкања.

Абе тој од Волзбург е Барзаљи, а Балцарети игра за Палермо. Онај со косите е :)

kegimd.jpg

ух ми олесна малце :)

Амброзини не е повреден суспенридан беше поради жолти незнам зошто го пишува дека тренирал поединечно а за Антони и Бонера тоа е за лајк ама кој ќе игра лев бек кога нема Замброта е повреден нема друг ќе треба гркот или Јанко :)

Јас би го ставил Силва Лев бек за со Лече,незнам дали добро ја гледавте утакмицата со Удинезе каде Силва се изнервира од Анте и на неколку наврати тргна сам по левата страна,од една таква акција падна автоголот,а од друга пасот до Ибра.
Абате...Папа....Јепес....Силва
Фламини...Сидорф...Гатузо
..........Касано............
.....Пато.........Ибра......

Јас би го ставил Силва Лев бек за со Лече,незнам дали добро ја гледавте утакмицата со Удинезе каде Силва се изнервира од Анте и на неколку наврати тргна сам по левата страна,од една таква акција падна автоголот,а од друга пасот до Ибра.

Добро би било ова, само Алегри ќе го игра Робињо пред Касано сигурно

Веројтаноста дека ќе биде ваква одбраната е 0,01%.
Касано нема шанси да игра прва постава сеуште не е физички подготвен за цела утакмица.

Ништо чудно Алегри да го врати Фламини на лев бек. Колку што памтам, во арсенал играше едно време бек принудно ама денес ми се чини играше

Курва Суд !

Клип кој буди доста емоции^^:pipi:

Бејл е крило така да неаме шанси кај него,едино се надевав на Коентрао пошто Руи Коста е таму али убаво вика пејо со 2 офанзивни бекчиња не иде,а и се сложувам со тоа дека Кришито е идеална опција дечкото е солиден и во дефанзива и офанзива плус е италијанец.

Бубрег би дал за да бидам меѓу луѓево!... <3 Curva Sud Milano!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom