Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај по подолго време да пишам. Ми се скрши мониторот на лаптопот па го правев. Еве ви една слика од тоа како би изгледала новата страна. Сугестии, предлози би биле добредојдени, рачунајте дека сега треба да се наполни со содржина и да се осмисли што и каде би се наоѓало на страната, посебно на почетната.
Прегледај го приврзокот 38719

еве ја отприлика финалната верзија, ако има некој критики/забелешки... слбодно.
12693085.jpg

^
Like :)

Ja kazav ja podrzuvam idejata, da nabavam kompjuter nov ce bidem na raspolaganje i za pisuvanje statii, i za kesh koga ce se sobira samo da ne gi gledam bednite od fan pejdzojne na fejsbuk !

И Неста го сјебал мускулот и е неизвесен за со Каљари,уште ова ни фалеше у пм.

И Алегри кажал дека играч од средината ке пристигне ова зимо...а за бек ни трага ни глас.

golmani: Abbiati, Amelia, Di Fabio (numero 50).
bekovi: Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Montelongo, Yepes, Oddo, Thiago Silva.
sredina i napad: Gattuso, Ambrosini, Seedorf, Abate, Pato, Robinho, Cassano, Strasser, Oduamadi, Merkel, Beretta.

Ima trojca od primaverata bez Strasser.
povredeni :Pirlo,Roma,Flamini,Boateng,Zambro.
Kaznet:Ibra

И Неста го сјебал мускулот и е неизвесен за со Каљари,уште ова ни фалеше у пм.

И Алегри кажал дека играч од средината ке пристигне ова зимо...а за бек ни трага ни глас.

сигурно некој од тие од Калјари неговите Лацари :jaj:

п.с Дадо Том браво за страната кога ќе се зафрши да се собере само кеш сите ќе дадеме не сме малце и за статии не сите неколку само :)

тој играч што ќе дојде за да засили средина,сигурен сум дека е или констант или лазари.

^ каде официјално ?

Нигде не е официјално за Дињо. Нека дојде или Констант или Лазари само да не испукаат со некое дрво како Ван Бомел :jaj:

Мора да се направи некој трансфер вака не оди работава на арно многу повредени имаме :/

Нигде не е официјално за Дињо. Нека дојде или Констант или Лазари само да не испукаат со некое дрво како Ван Бомел :jaj:
Не е можно Констант сега да ја промени средината, блокирано е тоа од ФИФА, не смее 1 играч да смени 2 тима во една сезона.

Epa milanezi neka vi e srekna novata godina mnogu zdravje i sreka vo novata...Se nadevam na mn tituli vo novata godina za nasiot Milan i pomalku povredeni igraci ....pozz do site ..

Не е можно Констант сега да ја промени средината, блокирано е тоа од ФИФА, не смее 1 играч да смени 2 тима во една сезона.

Да сеа ја прочитав изјавава на Алегри во Јануари сигурно ќе се деонесел среден ред играч а уште посигурно тоа немало да биде Констант.

Море кој кур е тој Констант да игра за Милан...позајмен играч од Шаторо во Киево...немој не ме радуј

Можна формација...

MILAN (4-3-1-2) Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Gattuso, Ambrosini,Strasser; Seedorf, Robinho, Pato
Резерви: Amelia, Oddo, Papastathopulos, Bonera, Merkel, Cassano, Beretta

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom