Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Баш ме интересира што напиша на ЧатГПТ за да трите голови ти ги прикаже на сликава како 3 круши.
Ништо не напишав, ми излегоа еден куп вакви од ретардираните италијански страни, ама да не се троши наеднаш муницијата греота е @Io Sono Interista ќе се шлогира.

Финалето го губат како магариња, овие 50 години немаат трофеј ќе играат како последна, а нашите на екскурзија се ако не играат против комшиките.

Screenshot_20250424-004656_Facebook.jpg
@Io Sono Interista @Stefan-kobe, ушлинчето да го наместите пред Сан Сиро да продава донери поголема корист ќе имате отколку да игра и да го плаќате одозгора на тога.

Не знам зошто после она од прошла сезона објавуваш вакви слики и вакви глупости. Ваљда ти е јасно дека кога вие бевте домаќини изгубивте од нас и пред 60.000 ваши фанови славевме титула. И ќе те потсетам, се уште го немате освоено купот, ако ве тресне Болоња ќе има смеење.

Не знам зошто после она од прошла сезона објавуваш вакви слики и вакви глупости. Ваљда ти е јасно дека кога вие бевте домаќини изгубивте од нас и пред 60.000 ваши фанови славевме титула. И ќе те потсетам, се уште го немате освоено купот, ако ве тресне Болоња ќе има смеење.
DAZN : Toa sto vcera se sluci na krajot na derbito e neverojatno i retko vidlivo! Sudijata Doveri mecot go zavrsi vo 90tata minuta i ne dodade dopolnitelno vreme otkako kolegite direkno mu signaliziraa deka Inzagi,ogorcen i nekontroliran,mu se obrati na cetvrtiot sudija so ovie zborovi :”Ne sakam dodatni minuti,ne sakam! Nema da go dozvolam vaseto ismejuvanje nad nas!!
Trenerot na Inter ne mozel da go podnese sekoe “oleeee” na navivacite na crveno crnite posle sekoj nivni dopir so topkata i sakase da stavi kraj na toa omalovazuvanje !!!

moj prevod,dlaboko ti se izvinuvam za evenutalni greski !!!

Види го во што верува. :ROFLMAO: Олеее не можел да поднесе :LOL:

Па зашто спомна ? Кажи што имаш да кажеш.. што ти сметаме ние албанците ?

Ми сметате само вие што сте против Кардинале :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Дајте изградете тим околу него :love:

Штета е без клупски успех да поминат вакви индивидуални перформанси. Моментално меѓу најдобрите фудбалери во среден ред. Иако е скромен дечко, сепак сс плашам ќе му докурчи ќе си отиде.

Тоа што подоцна се проби, веројатно ќе му донесе некоја година плус на врвно ниво.

И колку сите се лоши, тој не падна во форма, ефинствен во тимот што е константен. Пулишиќ се изгуби малку во последно време, овој не се дава.

Последно уредено:
Кардинале не уништи а овој ботов уште го дрка на него :toe:

Ако има штрумф бот тогаш еве го персонифициран на форумов.

Ако Консеисао го освои Купот дали треба да остане и следната сезона на клупата на Милан?

Консеисао беше фрлен во оган на сред сезона без никакво искуство како тренер во Серија А,без да го избере ростерот и без подготовки со играчите.
Ако Милан изигра добро и го пронајде победничкиот пат до крајот на сезоната и го освои Купот на Италија мислам дека треба Консеисао да остане наместо да се ризикува уште една година со нов тренер.

• Хаха
Reactions: Mud
Ако Консеисао го освои Купот дали треба да остане и следната сезона на клупата на Милан?

Консеисао беше фрлен во оган на сред сезона без никакво искуство како тренер во Серија А,без да го избере ростерот и без подготовки со играчите.
Ако Милан изигра добро и го пронајде победничкиот пат до крајот на сезоната и го освои Купот на Италија мислам дека треба Консеисао да остане наместо да се ризикува уште една година со нов тренер.
Ако новиот тренер е Конте или некое такво добро име тогаш мора да се смени.

Да не се направи истата грешка како со Пиоли, што остана како тренер и повеќе него што требаше.

Али ако планираат некој како Виченцо Италијано, тогаш дали ке остане Консеисао дали овој ќе дојде исти кур.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom