Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.001
- Поени од реакции
- 12.859
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj ja што сум забеган и го читам ова у 4 сабајле ама ти што праиш у темава кога не си ни фан на клубов ?^ Читајќи го постот во 4 сабајле
Прегледај го приврзокот 438489
Мала дигресија рече братот и ја раскажа цела историја, сите конекции, ритуали, тајни организации, елити, робови, богови , свештеници и стигнавме до Илон и контрола на ум во фан клуб Милан
А не дека не е во право![]()
Каков црни врв,каков напредок жити се,2022 освојуваат титула а наредната едвај фаќаат ЛШ.Ova bese dobar pocetok , mozebi so greski , no sega ke bevme pri vrvot
Site do eden se 100 pati podobri od FonsecaИ мене ме чуди и сум изненаден што Фонсека издржа до овде, кога дојде очекував дека некаде околу Октомври ќе лета.
Очигледно има зошто управата е сеуште на негова страна и му дава поддршка за тоа што сака да го направи.
И да го заменат кој би дошол Сари,Терезич,Консеисао или некој друг?
Тоа можеби а и највероватно е точно,но очигледно Фонсека има муда и не се плаши да им каже директно и да се справи со играчите што не се залагаат за тимот а највероватно и поради тоа сеуште е на клупата.Site do eden se 100 pati podobri od Fonseca
So koj da se smeni majndsetot so Furlani ?! Koj nikogas nemal opsto vese so fudbal , do Scaroni koj ni sam ne znae sto prai vo Milan , so Moncada koj e samo skaut i jlnisto drugo ,i so Ibra koj ne se znae sto pozicija ima vo Milan ?!Тоа можеби а и највероватно е точно,но очигледно Фонсека има муда и не се плаши да им каже директно и да се справи со играчите што не се залагаат за тимот а највероватно и поради тоа сеуште е на клупата.
На некој начин и тој се води по филозофијата на една клубска играчка Миланска легенда дека ниту еден играч не е поголем од клубот.
Сезонава очигледно повеќе не се работи за освојување на титули,Фонсека и управата се решени да го сменат и подобрат мајндсетот на играчите за да бидат поодговорни и да се залагаат повеќе во играта и за тимот за да може Милан да напредува и да има успеси.
Каква врска имаат овие што ги наброја со професионални фудбалери што ги заборавиле и не ги почитуваат основните фундаментални работи во фудбалот не се залагаат за тимот и паметот не им е во фудбалот.So koj da se smeni majndsetot so Furlani ?! Koj nikogas nemal opsto vese so fudbal , do Scaroni koj ni sam ne znae sto prai vo Milan , so Moncada koj e samo skaut i jlnisto drugo ,i so Ibra koj ne se znae sto pozicija ima vo Milan ?!