Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
do you think Sokratis failed in Milan cause he never got his shot at trequartista? Like all Left Backs should? - Со ова се е кажано, само не знам кои ќе го сфати

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешката на Абате е нешто пто постио во фудбалот. Лошо отскокната топка, недоволно време за да се изреагира посоодветно и тоа е тоа. Од друга страна останатиот дел од мечот го изигра доста солидно и многу подобро од Замброта. Сега останува да се надеваме дека ќе имаме повеќе среќа на останатите средби.
Слики некој да стае од кореографијата ако може ??
Не го фатив почетокот на мечот ради ракометот !
Има некој инфо дали е вистина тоа дека Ибра му се развикал на Сидорф кога ги изгубил топките пред крај ? И дали стварно се срчкале Мота и Пато на пат кон соблекувална?
Абе Марли почетокот си пропуштил од Интер - Милан
Незнам за вас али мене Милан ми е пред се, дури пола саат пред утакмица гледав у соблекувална атмосфера ...![]()
Јас прочитав дека Ибра и Мота се спречкале па требало соиграчите да ги разделуваат... А ова за Сидорф и Ибра... појма неам..Има некој инфо дали е вистина тоа дека Ибра му се развикал на Сидорф кога ги изгубил топките пред крај ? И дали стварно се срчкале Мота и Пато на пат кон соблекувална?
Абе Марли почетокот си пропуштил од Интер - Милан
Незнам за вас али мене Милан ми е пред се, дури пола саат пред утакмица гледав у соблекувална атмосфера ...![]()
Наводно бил постигнат договор помеѓу Милан и Џенова за негово враќање, ништо нема официјално засега..Шо е ова со Меркел?Официјално се вратил во Милан?!
Добро е ако дое Меркел,само не е добро да се крпиме со тоа,подобро ќе беше да го земат Монтоливо ни треба сега.
@Инзаги ,како е да си ботче ?![]()
Ти си знаеш брат,секој за себе..за мене воопшто не е ботско,се работи за најголемото дерби у италија..кој како го сфаќа..мене Милан ми е пред се,али можам да те сфатам.Ботче?Сериозно,имајќи ракомет да гледам ќе гледам како Сидорф го др*а во соблекувална... Многу ботско..