Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Очекувам утре тероризирање врз Удинезе и голема победа, дури и победа со 1 разлика треба да се рачуна како кикс 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сидорф не е 20 годишнак во 1 недела 3 утакмици да изигра не си играјте, ќе цркнит на среде утакмица..
Ах Алегри, Алегри шо не го пријави Пипо за ЛШ ...Беше![]()
DID YOU KNOW?Очекувам утре тероризирање врз Удинезе и голема победа, дури и победа со 1 разлика треба да се рачуна како кикс![]()
DID YOU KNOW?
- Milan have won just one of their past five meetings with Udinese in Serie A.
- The 3-1 loss to Napoli last week was only Milan's second during the calendar year in the league.
- Only once in the past 13 seasons had the Diavolo previously failed to win any of their first two games.
- However, Milan remain unbeaten at home in Serie A throughout 2011, winning seven times and drawing four.
- Currently, Milan have the joint-worst defensive record in domestic matters, having conceded five.
- This is in stark contrast to Udinese, who have kept clean sheets in their first two games.
- The Zebrette are unbeaten in the last five league matches, including a 100 per cent record so far this season.
- The last time Udinese won their first two games of the season was in 2005-06, with wins against Empoli and Roma.
Editor's Prediction
- Udinese have failed to win in their past four clashes against Milan in all competitions.
AC Milan 1-2 Udinese
Crap.com
Ова е добитната комбинација за утре:
АбијатиАбате - Силва - Јепес - ТаивоНочерино - Ван Бомел - АквиланиЕл ШаравиКасано - Пато
Ај нека биде по твое нека игра, само после да не го пцуете ради губење на топки и безвезни подавања..А Неста??Сидорф нема 50 години па да неможе да изигра 2 утакмици во една недела...
Хит ми е типов од ко го спомнаНезнам дали разбравте но
![]()
Томонори Ендо еден од нашите масери, најверајтно ќе биде новиот тренер на Интер![]()
![]()
Хит ми е типов од ко го спомнаго имам видено еднаш двапати ама ич не му обрнав внимание.
Го мислев трололо да се направи, само некој нека му ја монтира и Troll Face, немам фотошоп.
![]()
Уствари шо ќе му е меме фаца... и онака е коска батево.![]()
Интер се послаби моментално од младинците на мак баскетот.