- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
За проблеми со кичмата јас како што знам се иде 10 дена на терапија
Многу повредени ебаго уште на почеток ни тргна со повредиве ....
Ова кој ти го кажал гадно те заебал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За проблеми со кичмата јас како што знам се иде 10 дена на терапија
Многу повредени ебаго уште на почеток ни тргна со повредиве ....
Ова кој ти го кажал гадно те заебалтој ко прво треба 3 месеци на даски да лежи ако му скршена кичмата после рехабилитации тренинзи така да оваа сезона за Фламини ...
На кого му е досадно нека чита, интересна статија.
Точно е тоа дека со Аквилани позади напаѓачите ќе се добие на уфрлување топки во мал простор, во неколку наврати и се уверивме дека на Принцот тоа му е слаба точка кога ја играше таа позиција, е сега кога ќе се врати поназад каде и што припаѓа многу повеќе ќе помогне се неговата маестрална физичка подготвеност и елеганција во движење и додавање.
Не значи за во италија само надвор од европска унија што се играчитеAccording to Gazzetta, Aquilani will have his medical in Milan today and try to be ready for the match against Cagliari on Saturday.
п.с. имајте на ум дека 2-те non-EU места сеуште не ни се искористени па така да се може да се случи до 31-ви ако земаат некој non-EU надвор од Италија...
Не се секирај ќе ти се врати миленикот.http://www.mk-acmilan.com/index.php...09-14-57&catid=1:2010-09-19-09-12-24&Itemid=2
Ова сакаат само да ме потресат или?![]()
На фламини не му е повредена кичмата,туку коленото и затоа отишол сеа во франција на дополнителни прегледи.Боатенг ќе игра против каљари,ибра нема да се ризикува,а заедно со ибра се приклучил и Ел Шарави во тимот.Со оглед дека Фламини,Мексес,Таиво, се повредени ова би требало да ни биде тимот
Абијати
Абате-Неста-Силва-Анте
Боатенг-Гатузо-Аквилани
Касано
Пато-Робињо
Не значи за во италија само надвор од европска унија што се играчите
Не ме свати што сакам да кажам... Ако играчот нема европско државјанство(европска унија) и игра надвор од Италија, ако го купиш пополнуваш 1 nonEU место, а ако нема европско државјанство(европска унија) и игра во Италија, ако го купиш, не пополнуваш nonEU место...
--- надополнето: Aug 24, 2011 12:57 PM ---
http://www.football-italia.net/aug24l.html Не бе овие, ебати мангупите, се лажат![]()