Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бидејќи сезонава Леао го изневери Пиоли и изврши предавство на клубот со неговото издание,перформанс и посветеност апсолутно не го заслужува ниту тоа што го заработува и потребна е промена.
Камо да можеме тебе да те промениме.

Камо да можеме тебе да те промениме.
God always sees me as a work in progress, and is molding me into a masterpiece as long as I stay malleable.
You can not change what god has molded!
#GodDid

God always sees me as a work in progress, and is molding me into a masterpiece as long as I stay malleable.
You can not change what god has molded!
#GodDid
Саше наш, плукнат, исти вајб имаат :icon_lol:
Bill_iconic_scene.jpg

За што кр ќе ни е Депај, пола сезона повреден ќе биде ќе даде 3-4 гола ради реда и толку од него

За што кр ќе ни е Депај, пола сезона повреден ќе биде ќе даде 3-4 гола ради реда и толку од него

Алгоритмот што е подесен на муфте така одредил.

Quelli che lavorano tutti i giorni:
- Zirkzee ❌
- punta ❌
- centrocampista ❌
- difensore centrale ❌
- terzino ❌
- rinnovo Maignan ❌
- rinnovo Theo ❌
- rinnovo Simic ❌
- rinnovo Camarda ✅
- allenatore da Europa League ✅

Алгоритмот што е подесен на муфте така одредил.

Изгледа ама па од друга страна и ги разбирам до некаде, кај плаќаш 40 плус милиона за трансфер пример на Зиркзе уште па преговараш и со агентот да платиш 10-15 милки некакви провизии ? Треба да е луд некој да шибне 55 милиона за играч како него

Изгледа ама па од друга страна и ги разбирам до некаде, кај плаќаш 40 плус милиона за трансфер пример на Зиркзе уште па преговараш и со агентот да платиш 10-15 милки некакви провизии ? Треба да е луд некој да шибне 55 милиона за играч како него

Треба да е, ама некој на крај сепак ќе ги шибне.
Обидите за заобиколување на фактичките состојби и реалностите и глумење креативност некоја, која на крај се сведува на ѓубрето од Челзи и бесплатни циганчиња, нужно си носи до слаби пласмани, кои пак, прават после се да е поскапо.
Оноа скудето од преклани ќе се испостави да го има истиот ефект на лига шампиони од 2007, ако некој не седне да размисли убаво за тоа каде и во кој момент се наоѓа клубов летово.

Додека не заврши Европското нема да има битни трансфери и официјализирање на продолжување на договори.
Ова ќе важи за повеќето клибови во Европа бидејќи сега фокусот е насочен на друго место.

Screenshot_20240624-212940-221.png

Земале 27 годишен за да игра во У23 тимот.
Бонера го следел и би импресиониран од играчот.

Другари, пред 2 години се објаснувавме дали вреди да дадеме 70 милиони за овој.
Денес :

Андреа Белоти од Рома се сели во Комо за 4,5 мил.евра.

Спортски директоре Малдини се да ти ебам го врати Милан 100 века назад.
Хакан клучен за успесите на Турција и Интер.
Кеси како капитен го освои Африканскиот Куп со репрезентацијата.
Донарума има важно значење за репрезентацијата и клубот.
Ромањоли исто има главно обележје за Лацио.

Ме погодуваат вакви моменти и не можам да се помирам со фактот колку ја има заебано работата со Милан.
На тацна му ги нуделе Ензо Фернандез и Хулиан Алварез ги одбил затоа што сакал да ги донесе Ренато Санчез и Ориги од кои првиот после цело лето преговори не успеа ни да го договори.
Спортски директоре што направи го врати Милан во камената доба :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom