Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се повеќе шпекулации дека Баерн ќе понудат 80 милиони за Тео.
Хименес може да биде достојна замена за Тео ма да денес играше на друга позиција напред.
Секако ќе мора да се земе уште еден што ќе дели минутажа со Хименес а Бартезаги ќе оди во У23.

Моментално јадеме петарда од Рома, без Пиоли и Леао, кој сака нека честита :kafence:
Па добро формацијана и Саше подобро ќе ја склопеше... Не знам што мислел Бонера со 5-4-1 од кои 3 десни бека од 6 дефанзивци...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Mislam deka poleka treba da se menuva kosturot na ekipata,poleka se gleda zasitenost kaj starata garda Theo,Maignan,Bennacer,Leao,Tomori?! mi e nekako nedefiniran taka da od ovie eden ako ne i dvajca mora i treba da iskesiraat letovo,parite da se reinvestiraat (se nadevam pravilno) vo novi igraci i poleka da se gradi nov kostur primer okolu Pulisic i noviot spic (eventualno Zirkee).
Nesto vo stil kako sto napravija so parite od Tonali,toa go gledam kako edinstven sistem koj bi mozel da ne odrzi vo vrvot poso realno nekoi golemi investiranja nema da vidime od Amerive.

Има играчи што се продаваат пошо реално можеш да ги замениш и играчи што никад нема да ги замениш.

Да се потсетиме што се деси кога ги шитнаа Ибра и Тиаго Силва....

Ибра го заменија дури 10 години подоцна....со Ибра :pos:

Нема играч у светов што е налик Тео, таков стил на игра нема никој.

Башка што леви бекови нема за лек општо низ европа.

Огромна грешка ќе биде да го шитнат, 80 миљони се ништо за таков играч.

120 е више друга бројка, а особено не е ок да им го дадат на Баерн по мала цена што уместо на нас на Интер им дава дилови за играчи цел живот.

Нека им го вратат на Реал они бар пак за нешто ќе ни искочат у пресрет.

Од тројката Леао, Тео и Мањан третиов може да се замени за 20-30 миљона.

Тео нема играч што ќе го замени а за Леао е слично, играчи може има ама ќе вредат за иста цена што ќе го дадат Леао ако не и поише.

Продажба на Тео 80 милиони + продажба на Бенасер 30 милиони + тие 100 милиони што веќе што се планирани.
Зиркзе,Гуираси,Фофана,Гравенберг,Керкез и Буонџорно би било идеалното сценарио.

• Тажно
Reactions: Mud
Љубовта, разумот и емпатијата постојат многу одамна пред развитокот на било какво АИ.
На емоционално интелигентен,самосвесен и разумен човек не му е потребно АИ за да може да формира сопствени морални ставови и мислења.
Форумот постои за слободно изразување и искажување на своите аргументи,мислења и ставови...ако го немаме тоа право тогаш што сме ние и во какво општество живееме?
Никогаш не напаѓај,омаловажувај и не навредувај,секогаш обиди се да промовираш позитивна атмосфера во форумската заедница.
Никој не е совршен затоа не се обидувајте да прекомпензирате,да бидете почувствителни на обичните интеракции и да ги сфаќате работите лично.
Давајте почит за да добиете почит.
Ако сакате вашите идеи и ставови да се почитуваат треба да ги препознаете и почитувате оние на другите, дури и ако не се согласувате со нив.
Форумот треба да биде и остане добредојден и почитуван простор за сите.
Ниту едно АИ не може да го уништи човештвото колку што можеме ние да си го направиме тоа самите на себе.
Но берувам дека ние нема да се самоуништиме.
Истово и чатгпт ми го кажа вчера :love:
Ете читај погоре.

• Ми се допаѓа
Освен Camarda Милан има уште неколку дијаманти во младинскиот сектор,се предвидува светла иднина и за Alessandro Longoni и Mattia Liberali.
Се надевам дека нивниот развиток ќе се одвива во вистински правец и брзо ќе ги видиме во првиот тим на Милан како постигнуваат големи успеси.

Има играчи што се продаваат пошо реално можеш да ги замениш и играчи што никад нема да ги замениш.

Да се потсетиме што се деси кога ги шитнаа Ибра и Тиаго Силва....

Ибра го заменија дури 10 години подоцна....со Ибра :pos:

Нема играч у светов што е налик Тео, таков стил на игра нема никој.

Башка што леви бекови нема за лек општо низ европа.

Огромна грешка ќе биде да го шитнат, 80 миљони се ништо за таков играч.

120 е више друга бројка, а особено не е ок да им го дадат на Баерн по мала цена што уместо на нас на Интер им дава дилови за играчи цел живот.

Нека им го вратат на Реал они бар пак за нешто ќе
Prva rabota sto treba da ja izfrlat fanovite za racionalno i objektivno rasuduvanje e deka ova ne e BERLUSKONOVIOT MILAN. Taa era za zal zavrsi,denesniot Milan e tim od vtor/tret esalon na timovi.
Se slagam deka nema igrac sto moze da go zameni Theo,se drugo bi bilo downgrade ako odime pozicija po pozicija,mene idejata mi bese da izgubime na taa pozicija za da dobieme na druga primer Zirkzee.
Neso na lik Atalanta vo stil na rabotenje.
Ako mislis deka Amerite od rakav ke istresat 100 milioni onda togas toa e drug muabet.
Ako ne ti se sviga realnosta odi navivaj za Man City i toa e toa.

Prva rabota sto treba da ja izfrlat fanovite za racionalno i objektivno rasuduvanje e deka ova ne e BERLUSKONOVIOT MILAN. Taa era za zal zavrsi,denesniot Milan e tim od vtor/tret esalon na timovi.
Se slagam deka nema igrac sto moze da go zameni Theo,se drugo bi bilo downgrade ako odime pozicija po pozicija,mene idejata mi bese da izgubime na taa pozicija za da dobieme na druga primer Zirkzee.
Neso na lik Atalanta vo stil na rabotenje.
Ako mislis deka Amerite od rakav ke istresat 100 milioni onda togas toa e drug muabet.
Ako ne ti se sviga realnosta odi navivaj za Man City i toa e toa.
ЛШ сама по себе е 50-60 миљона. Де Кателаре, Салемакерс, Крунич се готови трансфери, со парите од ЛШ еве ти 100ка.

Со тие пари го зимаш Зиркзи, централен дефанзивец добар и плус кусур имаш.

Срамота е да ги правдате Американциве, еве глеам Интер арапи ги купија што им ги продужија договорите на Лаутаро и Барела за дупла плата од нашиот најплатен играч.

Смешки.

ЛШ сама по себе е 50-60 миљона. Де Кателаре, Салемакерс, Крунич се готови трансфери, со парите од ЛШ еве ти 100ка.

Со тие пари го зимаш Зиркзи, централен дефанзивец добар и плус кусур имаш.

Срамота е да ги правдате Американциве, еве глеам Интер арапи ги купија што им ги продужија договорите на Лаутаро и Барела за дупла плата од нашиот најплатен играч.

Смешки.
Ne gi pravdam amerite be brat,bas naprotiv samo sum realen i prilicno sigurno deka nema da istresat kesh od rakav.
Eve go markiram postov,ajde da vidime dali ke investiraat 100+ milioni bez prodazba na poglavnite igraci.

• Ми се допаѓа
Ne gi pravdam amerite be brat,bas naprotiv samo sum realen i prilicno sigurno deka nema da istresat kesh od rakav.
Eve go markiram postov,ajde da vidime dali ke investiraat 100+ milioni bez prodazba na poglavnite igraci.
Види ја не викам дека ќе инвестираат баш напротив, муабетот ми е дека можат да инвестираат и без да продадат клучен играч, ама не сакаат.

Компани го сакал Зинченко во Баерн така да ништо од продажбата на Тео.
Од другите новости додека Монкада го пикира Фофана за средниот ред Ибра го преферирал Софијан Амрабат :facepalm:

Vidlivo e deka i ne sakat sa investirat , no i ne znaat Furlani i Ibra nisto vo sportskiot del , i dvajcata nemat veze od ova rabota , Moncada ne znam kako da go ocenime covekot , eden inter so 200 problemi Lautaro i Barela go zacementija so dogovor , nie so plus ne mozeme so Magnan i Theo

• Ми се допаѓа
Vidlivo e deka i ne sakat sa investirat , no i ne znaat Furlani i Ibra nisto vo sportskiot del , i dvajcata nemat veze od ova rabota , Moncada ne znam kako da go ocenime covekot , eden inter so 200 problemi Lautaro i Barela go zacementija so dogovor , nie so plus ne mozeme so Magnan i Theo
Фурлани ја има позицијата што ја имаше Газидис и нема допирна точка со спортскиот дел туку раководи со економскиот и бизнис сектор.

Амбрабат би легнал многу добро во тимчево, секако не е истиот фудбалер по повредите, но во дресот на Фиорентина и на светското за Мороко дечкото газеше. Ја знае лигата и некоја позајмица со право на откуп од 25-30 милиони на 250 рати, таман нека го зимаат ич да не му се мислат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom