Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 384302
Кога гледам како испаѓаат скапите трансфери на Милан, сфаќам дека може и не е толку лошо на алгоритмите да се потпреме повеќе.![]()
2 погодени (Руи Коста и Инзаги) и 2 така - така (Кеси и Бака), другото дно - дна.Прегледај го приврзокот 384302
Кога гледам како испаѓаат скапите трансфери на Милан, сфаќам дека може и не е толку лошо на алгоритмите да се потпреме повеќе.![]()
А уште посмешно е што во меѓувреме се изнапродававме играчи за убави суми а ништо од тоа не е реинвестирано во топ класа играч.
А Диме, кои се тие што сме ги продале за убави суми?
Околу реинвестирање, ние после многу години конечно имаме некои што кренале цена и за повеќе од дупло, не мора да значи дека поради тоа се топ класа, но, сепак, интересот за нив кажува нешто.
Леао, Тео, Мањан, Бенасер Тонали, а и Малик оди во тој правец. Можда сите, па ни еден, не се во самиот врв, но сигурно повеќето се блиску до тој врв каде се фудбалерите од таа топ класа.
Не алудирав само на оваа управа ама се десија трансфери како Шева, Кака, Ибра + Тиаго и сега Тонали.
Јас барем немам помнам играч од таков калибар , развиен и во најнатпреварувачки години, да купиме со исклучок на Бонучи.
Сите трансфери ни се купи го да се развие, слободен агент ама од оние што “може ќе се најде” (со исклучок на Жиру) или пак фудбалер што некад значел нешто во фудбалот па ќе го враќаме сега во форма.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Positive talks are taking place today for Tijjani Reijnders to AC Milan. Sources feel clubs are finally close to reach full agreement on fee — deal now advancing to key, final steps. It could be done soon ⏳⚫️Az ne ja prifatil ponudata na Milan , 19 +4 mil , znaci nikako da zemat srednjak , i posle skaroni vika Furlani pravi tim za champions league .
Krunic PObega cekat za vakci meceve![]()
![]()
Na toa i ke bide fokusot sledno uz desno krilo od toa sto citam.Ни фали ДМ во средина.
Ahahahaha i mene me iznenadia , vcera ne bese bas za vaka rabotataНека продолжи Шевагол да пишува за да купиме уште некој.