Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јапанецот да го зема фри ќе извади некоја добра партија ка Дијаз да не речем и подобра, па и полош да е нема да кошта 20м.

Инаку за утакмицава нз што да речем, да беше пред Интер убоо ќе им дојдеше, да играше со ваке јак состав кј што губеше поени со ќорине немаше сеа да се нервирамо и молимо Јуве да го казна.

По ова што се пишува ќе остане Пиоли и сакаат да го откупат Диаз. Работите одат во спротивен правец од тоа како го замислувам развојот на овој клуб.

Од најголем бранител отидов јас изгледа на друга страна. Ми остана само да чекам на Кардинале и на некои таму во раководството да избркаат се и да завртат во друг правец, особено ако и следната сезона имаме резултати и игра како сезонава.

Носталгија :love:

Screenshot-2022-12-07-at-17.20.20.jpg

Нормално е да даваат такви изјави додека сеуште има шанса за пласман у ЛШ и да се спаси нешто од сезонава.

Нема ебана теорија да остане Пиоли ако не обезбедат ЛШ. Мислим дека ќе лета и ЛШ ако фатат, ако не фатат може и Малдини да лета.

Мислим дека само Масара е сигурен.

Иначе за трансфер летово од тоа што читам од новиве Ориги нема шанса да остане, а на Чарлс ќе му дада уште една шанса.
Пошто и Ибра ќе иде ќе земат двајца шпицои еден за на клупа и еден стартер млад што ќе се уклопи у проектот.

Тој евтиниот за на клупа најверојатно ќе биде Арнаутовиќ, а за првотимец некое од црнчињата од Франција Давид, Балогун или Опенда.

Она левото бекче од Салернитана го сакал Малдини за резерва на Тео пошто и Бало Туре ќе биде сигурно продаден

Последно уредено:
Ako slucacjno so Roma sme so ist broj na bodovi se gleda gol razlika , deka dvata meca se nereesni , ako so Atalanta sme ist broj bodovi se gleda mecu seben , so nov sme vo prednost za toa 5 mesto .
Slucajno ako Juve se kazni ova sezona Milan mora da zema baram 4 boda od slednite 2 meca

Не зимаме ние таков играч со висока плата после Леао, провизија за агент, за играч за потпис, па и клуб без ЛШ.

Вчера играа како да им дадат 6 бодови, а не 3
Оние изгубени со Специја, Кремонезе, Емполи клучни за топ 4
Ќе мора да се надеваат две победи до крај и два порази на Лацио.

Не зимаме ние таков играч со висока плата после Леао, провизија за агент, за играч за потпис, па и клуб без ЛШ.

Вчера играа како да им дадат 6 бодови, а не 3
Оние изгубени со Специја, Кремонезе, Емполи клучни за топ 4
Ќе мора да се надеваат две победи до крај и два порази на Лацио.

Најголеми шанси има Јувентус да биде казнет и така да изборат ЛШ, другите сценарија ми делуваат многу помалку реални, помалку од 1% има шанси Милан да биде пред Лацио или Интер.

Ама ако е -12 :icon_lol:
-9 и натпревар помалку не ни одговара и пак ќе има неизвесност поради меѓусебниот дуел.

60 бода и 3 натпревари ќе имаат со казна од -9, ние 64 и 2 натпревари до крај.

Им давам шанса Лацио да киксне зошто и немаат добри резултати последно време и да имаат помалку од 5 бода од сите 3 натпревари или комшиките 2 бода со Аталанта и Торино...

Дај бе нека го земат Икарди, за смеење барем ако ништо друго :icon_lol:
Реално Икарди не е за фрлање. Секое коло дава по еден гол и прај по една асистенција у турско. Пола од тој скор да го има кај нас не на коњ на 2 коња сме со оглед дека сезонава 3 напаѓачи немаат скор колку 1 што треба да има.

Во Турско сите би растурале..иста грешка како Ориги би бил.
Добар шпиц мора да земат, Јапонецов и десно крило.

мене ми изгледа како големиве екипи да се имаат договорено кој кое место да биди на крајот и да си играат ку..т на утакмициве, едноставно не е можно онакви киксови да имаме против екипи кои отпаѓаат.
Автоматски споено мислење:

Пред некое коло некој од коментаториве од Арена, образложуваше сценарио каде и 4то место не води Лига на шампиони, ако добро го запамтив беше вака: Наполи Јуве Лацио (1,2,3 место ако завршат) Милан 4то место а Интер 5то и да освои Лига шампиони годинава а Лига европа да ја освои Рома тогаш 4то место извисува (5 екипи макс можело лигашамиони од првенство). Нешто вака беше, ако некој ги разбира подобро правилава нека појасни за нас обичниве фанови да сватиме како е.

Последно уредено:
Да не веруеш...
d0d14661b7d6fee1b0161672fcdff3eb.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Јувентус минус 11...ако не тепаат и плус имаат утакмица мањак пак се пред нас.

Не смеат да изгубат нашиве иначе колективно самоубиство нека направат сите .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom