Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ајде Пиоли аут.......небо и земја е играва оваа и таа пред година и пол две....

Од високо поставена одбрана и јак пресинг сега Томори и Кјаер на 5 метра од Мањан.....затоа и Томори го допира дното, не е играч таков да дреме пред гол...

На крај ќе испадне дека Ибра бил тренерот а Пиоли асистентот....

Какви коњи неверојатно, за кој кур за шо кур се нервираме пичка ви материна преварантска, милиони земате не можите една акција асолна да напрајте против второлигаши и ич кур не ве боли стопане да ебам ваше, абе втората постава од 2013та ќе изиграше поарно од ова, кај кур ојте дали знајте, дали имате нешто во тие леќите празни, изгубени германци сте, не знајте кај терате се ви ебам, лига шампиони ќе играле тие полуфинале, абе има да поминат ко булдужер нема да знајте шо ве снашло пичка ви материна, ќе го испоганите и посрамите името ко никогаш досега, пички сте во душа, никогаш не се случило да сме елиминирани од италијанска екипа, се знаело кој е кој, наш заштитен знак наше натпреварување, сега и то ќе го напрајте и тоа на срамен начин ќе бидите понижени ќе ви се смеј цел свет, а ние срамо ќе го јадиме, и веќе го јадиме, вас гајле ќе ви е ќе си земите милионите со ништо заслужени и ќе си свиркате семката пичкарска да ви ја изнаебам, како не се најди некој глата да ви ја скрши можи ќе ви дој ум, нешто како на Спортинг навивачите шо му скурчи треба и на нашите, ама ко нив ќе избегате ко пички одма трансфери, а одговорност 0 ич, немате храброст да преземите пички сте, не се најде ниту еден да се извини за играта шо ја играте оваа година, не се најде ни еден срам да има лице да има да ни се извини шо го трпиме ова вашето велелепно играње и фудбалерисување, за ова глај летаат на други места таленти едни невидени, кога вас не ви е гајле нас уште помалце одете пичку матер, шо сакате прајте кршете гла, лошо само шо во полуфиналето ќе го срамите името свето, нема да има поголем срам од то интер да ве елиминира во во лига шампиони, то ќе биди непростливо, се знаело отсекогаш овде кои сме ние кои се тие, сега и то ќе го уништите, традиција стара децении, и тоа ние ќе мора да го трпиме и поднесваме оти вие не знајте за чест и образ немате ништо, не знам со какво лице ќе излезите на терен, без срам без ништо со однапред слечени гаќи, то ќе биди жално да се гледа, не заради вас, куро ме боли, заради клубо ќе биди жално, да го срамите и понижвате на таков начин, вас ќе ве заборајме ама ќе остани запишано дека Милан испаднал од тие кои се отцепиле од Милан, нема поголем срам, подолу од ова не можите да падните и да сакате, ама ете и тој срам ќе го јади клубо заради вас, камо да не се пласиравте и да не стигневте дотука да го гледаме овај срам, уште со тотенхем да ја завршевте мизерната сезона, ама то е имавте среќа и сега ќе гледаме во живо како му се мочате на името и логото на Милан, цел свет ќе гледа, нечесници.
То е, дочекавме северџаните, предавниците, изродите кои се одделија од нас, кои ни го узурпираат стадионот, кои ни го гнасат името со претставката да не уништат на наш стадион во наше натпреварување. Клајте катанец семката да ви ја ебам, не излегвајте на терен, пички исплашени посрани.

Од мука Ребич и Де Кетелар ќе ги барам на терен....

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ете го десното крило.....десна рака да им падне на цела управа....

Kako e mozno igracite na inter da grizat vala na terren , pa Hakan Acerbi udirat kako da e posleden mec , eve zasto kazav deka de klasa pres nas

Барем едно голче да пикнат ќоро, нека напрае измена Пиоли му ебем... Ете го Побега на клупа и уште 2-3 шупелки нека стае некој

Ахаххаха Побега уместо Диаз ахаххаха..брани 2-0 Пиоли мистерот.....

Ја уште вечер сосе партали би го избркал...

Едино полошо од играчиве на Милан е судијата, од дамна не ни судел ваков слепец...

Уз дужно поштовање, Пиоли е најлошо нешто денес.

Едино полошо од играчиве на Милан е судијата, од дамна не ни судел ваков слепец...

Прво полувреме ни еден фаул не ни судеше се му ебам племето.

А Пиоли слободно нека напушти и нека му даде на Ибрахимович да биде тренер, очигледно он беше главен мотиватор за да искочиме од гомната, а сега без него полека се тоне пак надоле.

Само Тонали би го пофалил мечов.
Второ полувреме многу поконкретно, но пак без завршница. Ништо не е готово, со Леао у втора може до 2-0 и продолжетци, не губам надеж.

Само Тонали би го пофалил мечов.
Второ полувреме многу поконкретно, но пак без завршница. Ништо не е готово, со Леао у втора може до 2-0 и продолжетци, не губам надеж.
2риот гол иде на душа на Тонали. Какво фалење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom