Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Леао не тренирал со другите, така да, не ми се верува дека ќе ризикуваат и ќе го форсираат утре. Прашање e и да игра, каков би бил ментално.

Ќе мора да играме без најдобриот. Огромен удар е ова, губиме фудбалер кој на трите против Наполи имаше два гола и две асистенции, во последната победа против Интер, два гола и асистенција.

Ова Интер ги прави осетни фаворити, но вака да ги решиме ќе биде уште послатко. Не губам надеж дека ќе ги поминеме.

Знам дека ќе има моменти кога Брахим ќе ме вади од кожа, но за разлика од другите, тој има муда и не се плаши на вакви натпревари. Напротив, има најголема самодоверба во тимот, меѓудругото, затоа и игра добро на големите натпревари.

Последно уредено:
Алиса во земјата на чудата ќе биде утакмицава за двете екипи пошто освен Жиру мислам дека никој од тие што ќе истрчаат утре на терен не играл во оваа фаза, неискуството и притисокот што си одат во пакет може да си доведат до непромислени киксови и грешки.
Интер има предност ради тоа што се во подобра форма периодов и го имаат Лукаку веќе асално вратен, додека ние сме минус за Леао. Само по себе ова би налагало претпазливост, без непромислени излети и чекање на возвратната доколку Леао се врати.

Edno golemo cudo kako ova sezona Inter ili pa Milan ke bide vo finale od chl , da bideme realni i nie , cudo nevideno .
Za utakmicata i so Leao pak Inter e blag favorit , baram 80 % taka vikat vo Italija , imat podobar tim , go imat Lautaro i Lukaku, imad dobar sredwn red , sega imat i dobar golman , se na se 70 /30%se sancite .

Абе и Наполи имаат добар тим па се виде колку можат...

Интер се појаки на хартија да, али Пиоли бар оваа сезона покажа дека знае да направи игра мртвило и да бркаме гол од контра...

Интер исто имаат само еден стил на игра а тоа е контра или дај ја на некој од бековите да центрира у шеснаесетник....

На крај ќе одлучат индивидуални потези и грешки, тука Интер се во предност пошо реално имаат боље тим.

Edno golemo cudo kako ova sezona Inter ili pa Milan ke bide vo finale od chl , da bideme realni i nie , cudo nevideno .
Za utakmicata i so Leao pak Inter e blag favorit , baram 80 % taka vikat vo Italija , imat podobar tim , go imat Lautaro i Lukaku, imad dobar sredwn red , sega imat i dobar golman , se na se 70 /30%se sancite .

Изнакука ли се бате, много ли се изнакука?!

Мора бе да играме финале, не сакам ни да размислувам на тоа дека градскиот ривал ќе не спречи. Не ме интересира дали биле посилни и кој ќе игра, нека играат Ребиќ, Ориги и Месијас во напад, пак мора да поминат.

Уште сега трема ме фаќа за текмава у пм :D Последен пат за ЛШ вака сум се осеќал под Алегри кога игравме со најјаката Барса на сите времиња. Ајде да ги решиме да им ебам селската екипа.

Типувам 1-0 за Милан, гол Тонали.

Уште сега трема ме фаќа за текмава у пм :D Последен пат за ЛШ вака сум се осеќал под Алегри кога игравме со најјаката Барса на сите времиња. Ајде да ги решиме да им ебам селската екипа.

Типувам 1-0 за Милан, гол Тонали.

И мене ми мириса на 0-0 или 1-0 за нас со гол од Тонали/Крунич...верувам во мртвилото од игра Пиоли :D

Без Леао не е интересно :misticen:, ја некако немам еуфорија.

Изнакука ли се бате, много ли се изнакука?!

Мора бе да играме финале, не сакам ни да размислувам на тоа дека градскиот ривал ќе не спречи. Не ме интересира дали биле посилни и кој ќе игра, нека играат Ребиќ, Ориги и Месијас во напад, пак мора да поминат.
Deka se pojaki od nas se , deka ke bide 1 0 nema sanci , za drugo kw vidime posle 11 .
Samo Hakan da ne ne resi..

Така е умрени остајте го Калабрија на метро и жилет со Џеко, ццццц 0-2 плус….

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom