Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
hahahaua mrtva ekipa, pa ovoj gvardiola nas rotira , odbranava site bi gi prodal januari od prv do posleden i tatarusani bi go ubil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Што прават овие бе два гола у една минута примија, не ја глеам ме дупи бет365 у Германија. До толку ли се лоши??

hahahaua mrtva ekipa, pa ovoj gvardiola nas rotira , odbranava site bi gi prodal januari od prv do posleden i tatarusani bi go ubil

Sent from my iPhone using Tapatalk
А да добро. Нека игра само исти 11 цело време нека се повредат сите до 1 па со примавера играчи ќе имаме. Нема потреба од драми Леао утна 2 чисти шанси на почеток следува казна. Многу побитно е во среда да не изгубиме него ли било што денес ќе направат.

Каков и да беше Леао, не би го извадил веднаш на полувреме кога треба да се бркаат два гола.

Господе кој промашај е овој Побега, страшно нешто
Автоматски споено мислење:

Каков и да беше Леао, не би го извадил веднаш на полувреме кога треба да се бркаат два гола.
Мене ми е да не се повреди малце

Играат како да немаат ни еден тренинг заедно.

Господе кој промашај е овој Побега, страшно нешто
Побега и да испадне промашување нема да биде толку страшни но овој CDK и тоа како ќе биде страшно.
Лани со изнудени решенија на таа позиција со пола играч,Кеси и Крунич ја освоија лигата,сезонава имаат тројца и нема никаква креативност и конкретност во играта.

Имавме ние доста натпревари кои беа добиени малку на сила. Еднаш ќе ти се одбие од глава.

Лошо е што ние игравме подобро на почеток на сезона, место да сме се подобри во нареден период, ние сме полоши. Овој месец цел е така со климава игра.

Добро е што уште малку па ќе има пауза, па да се средат малку.

Форсирањето на Побега не ми се допаѓа. Ротирај повеќе со Круниќ, Вранкс.

Но, не би напаѓал сега ни еден фудбалер. Пишав пред недела дена и сега исто, за мене е Пиоли најголем виновник.

Во прво, иако примија два гола, колку-толку и добро изгледаа за ова што следуваше во второ.

Иако 80% од натпреварот Милан беше изгубен, како да има 20 нови фудбалери и тренер, а не да се тука неколку години.

Po izmenite se gleda deka fokusot na Pioli e na utakmicata so Salzburg. Ovaa utakmica dojde vo kratok period pomegu dva bitni natprevari taka da verojatno mnogu malku se pripremaa za protivnikot i ja imaat sfateno neseriozno. Donekade opravdano posto momentalno da se pomine Salzburg e objektiv broj 1,vo igra se 20tina milioni plus,tuka se vo igra 3 boda isto kako sto ke bidat protiv Kremoneze ili protiv Juventus,Inter.
Da se pominat grupi vo LS i top 4 jas proglasuvam uspesna sezona.

Во Јануари да се пушти CDK во Самдорија да добие самодоверба и да се ослободи од притисокот а Адли да се форсира до крај на сезона.
А од следната Диаз кога ќе го вратат во Реал Милан да има двајца спремни играчи во CDK и Адли,друга солуција не гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom