Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Definitivno CDK e ignoriran ,pred se od Leao i Theo

Секој секого игнорираше. Анте дури и најмногу се трудеше да искомбинира со некого, но да сакаше на метар да проигра некого, ќе отидеше во аут десет метри подалеку. Ништо не му одеше од рака. Оној Љубичиќ, што не е ни лев бек, беше подобар по таа страна.

Ми се допаѓа што изнудените решенија на Пиоли се клучот за развојот и успесите на клубот.
P.S.Бенасер е феноменален.

Бенасер секогаш е феноменален, а овој Ребич не знам кој му кур бизнис со топката не се состави жив зијан е утакмицава.

They didn't believe in us.
But God did!
GOD DID!!!

Дај сега да го видиме Ориги малку.
Автоматски споено мислење:

Пиоли малку глуми Гвардиола, водат четири разлика, а тој нервозно реагира на одредени потези. :D

Последно уредено:
Mislam deka vo naj banter erata sme nemale volku slab igrac kako toure, ovoj za serie c ne e

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislam deka vo naj banter erata sme nemale volku slab igrac kako toure, ovoj za serie c ne e

Не сум сигурен и дека е најлош лев бек. Имаше еден Месбах или како и да се викаше, го паметам најмногу кога против Барса тргна во шеснаесетник да фати топка со раце.

А убедливо најлош, сум пишал веќе, според мене е Туре, но оној што играше во среден ред.

Не сум сигурен и дека е најлош лев бек. Имаше еден Месбах или како и да се викаше, го паметам најмногу кога против Барса тргна во шеснаесетник да фати топка со раце.

А убедливо најлош, сум пишал веќе, според мене е Туре, но оној што играше во среден ред.

toj ne bese traore?

Веројатно сум најголем фан на Жиру во фан клубов, но изгледа дека Ориги повеќе одговара на нашиот стил.

Добро е што сега ни треба нерешено дома со Салзбург...би требало да поминеме групи :icon_lol:

Иначе се слагам со Саше ваков играч како Леао нема шанси да го замениме....а сигурно ќе го шитнат летоска за реално смешни пари.

Ориги мора да се пофали у 10 минути поише покажа него Ребич у 90.

Не му дадоа шанса на Milos Kerkez кој сега игра одлично во Холандија иако беше еден од нај преспективните бекови во примавера лигата иако Малдини имаше изјавено дека нема да дозволи така лесно да испуштаат млади фудбалери,но мораше да го продадат за 2 милиони само за да немаат толку лош balance sheet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom