Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што прават овие бе два гола у една минута примија, не ја глеам ме дупи бет365 у Германија. До толку ли се лоши??
А да добро. Нека игра само исти 11 цело време нека се повредат сите до 1 па со примавера играчи ќе имаме. Нема потреба од драми Леао утна 2 чисти шанси на почеток следува казна. Многу побитно е во среда да не изгубиме него ли било што денес ќе направат.hahahaua mrtva ekipa, pa ovoj gvardiola nas rotira , odbranava site bi gi prodal januari od prv do posleden i tatarusani bi go ubil
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мора да научат,да се навикнат и да сфатат дека можат да играат и без него.Каков и да беше Леао, не би го извадил веднаш на полувреме кога треба да се бркаат два гола.
Мене ми е да не се повреди малцеКаков и да беше Леао, не би го извадил веднаш на полувреме кога треба да се бркаат два гола.
Побега и да испадне промашување нема да биде толку страшни но овој CDK и тоа како ќе биде страшно.Господе кој промашај е овој Побега, страшно нешто
Po izmenite se gleda deka fokusot na Pioli e na utakmicata so Salzburg. Ovaa utakmica dojde vo kratok period pomegu dva bitni natprevari taka da verojatno mnogu malku se pripremaa za protivnikot i ja imaat sfateno neseriozno. Donekade opravdano posto momentalno da se pomine Salzburg e objektiv broj 1,vo igra se 20tina milioni plus,tuka se vo igra 3 boda isto kako sto ke bidat protiv Kremoneze ili protiv Juventus,Inter.Каков и да беше Леао, не би го извадил веднаш на полувреме кога треба да се бркаат два гола.