Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И да Калулу ни е најдобар десен бек.

А и после овој натпревар, односно голот на Диаз, пак без многу размислување би го играч Де Кетеларе пред него.
Автоматски споено мислење:

Сега гледам дека Томори нема изгубено дуел вечерва.

Origi totalno izguben beshe, i na Ante ne mu asistirashe koga ispadna sam 1 na 1.

Kalulu iskina sekako, cist gol spasi na kraj.

ама се падна пак да бидам у друга земја кога играат Милан - Јуве, овој пат победија и се исполни тоа што му кажав на другар.. Диаз игра само против Јуве, и тоа одлично голче дал, дај боже да се заигра вака почесто, мада не го гледав мечот и не можам да коментирам за целосната игра ама дефинитивна потребна победа после дебакалот против Челзи.

Уште ме држи атмосферата од вчера. Сан Сиро е магичен стадион. Врв. 70 000+ навивање 90 минути без престан. Доминирање врз криминалците. Да ги гледаш нивните тифози 90 минути како плачат ко пичиња на секоја одлука на судијата. Да ги видиш нивните фаци разочарани и без воља за живот. Нема цена за тоа. Иначе се надевам Пиоли кој изроминира вчера со тактика и избор на играчи ќе остане да се држи до оваа формација и ќе го форсира малце повеќе Побега кој беше фантастичен, а богами и Диаз кој на една нога ќе изигра подобро од било кој друг играч на десно крило. Истите 11 со Челзи нека ги игра и ќе може да се надеваме на позитивен резултат. Не може да играат повторно толку ужасно ко првиот натпревар. Сезонава со било кој да играме на Сан Сиро ќе може да ги добиеме. 20221008_180520.jpg

Подобро Диаз да го проба десно, брз е има дриблинг и често ќе биде еден на еден што му одговара, вака у средина секад има 4 играчи околу него.

Еве Пиоли може и го чита форумов :icon_lol:

Да не ви расипувам веселба, но не би го земал овој натпревар толку здраво за готово. Од формација до прикажаното од некои фудбалери.

Доста работи ми делува дека се прикриени со добриот резултат и лошиот Јуве.

Не дека немаше и позитивни работи, но некои фалени не беа толку добри.

Милан не беа толку добри колку што Јуве беа лоши,DJ Khaled се сложува со Hm_Hm треба да се намали возбудата и очекувањата од Диаз сега не очекувам добра утакмица од него наредниве три месеци.
Друго нешто се уште не ми е јасна улогата и придонесот на Ориги за Милан.

Овој систем што ги фрла на клупа Салемакерс и Месиас ми се свиѓа. Вишокот сила и висина на средина што треба да ги донесе Побега/кој и да е друг е исто така добар момент. Вреди да се проба некое коло, па зошто па и Габиа да не добива шанса почесто. Има дадено солидни утакмици момакот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Друго нешто се уште не ми е јасна улогата и придонесот на Ориги за Милан.
Изгледа ќе остане иста како придонесот од улогата на Манџукиќ.

Да почекаме малку за Ориги, цело време се мачи со повреди, слично како Жиру на почетокот на минатата сезона.

За разлика од Жиру, Ориги уопште не е тимски играч.

Де Кателар исто се повредил, нема да игра против Челзи.

Мислам дека добро ќе му дојде пауза некако одма беше фрлен у огин, Леао и Тонали добар период на почеток клупа грееа а овој секоја утакмица игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom