Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ја блокираа Раде убаво со шутна. Него прв шут во гол на крај на прво. Доста очајно и лошо од сите до 1 .

Единствено добро од прво полувреме е тоа што не заврши натпреварот за Милан, остана барем некоја шанса да се надеваме дека можеби ќе направат нешто во второ.

The other day the grass was brown, now its green cuz I ain’t give up. Never surrender.
Always have faith. Always have hope.
Треба малку опуштено и храбро,сега нема што да се изгуби.
They don’t want you to win.
But.......

Томори полека почнува да ми излгеда како просечен преценет Англиски фудбалер. Како игра Сезонава премија ке е за 80 милиони да го продадеме.

ko putina se ponasaat site do eden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ова е целата вистина за натпреварот.

Од страв еден пас не можат да изиграат. Еве и за овој трет гол им ја дадоа топката.

Катастрофа.

Мизерија, еден пас не сврзаа, една топка на стигна од точка а до точка б. Изгледа како да Челзи може да дае гол кога сака.

Де Кетеларе флоп на нај јако

Ебати Сержињо по али експрес...
Фати да изведува слободен

Без Леао и од тие 30 метри нема да излеземе. Измени за у затвор.

Се нервирам со ни шљакаат викторија на кој дел од теренот сакаат па лупам глупости тука :facepalm: :facepalm:

Нејќем да зборим пред рака што се вика ама мислим ќе го вратите во сабота Јувентус во игра..

Ако сакаа чекор напред ЛШ требаше посериозно да изиграат на трансфер пазарот.
Да почнеш сеозна без клучни засилувања каде ќе играш ЛШ и ќе имаш густ распоред...

Изгледа се уште им важно само да се учествува.

Без Леао и од тие 30 метри нема да излеземе. Измени за у затвор.

Се нервирам со ни шљакаат викторија на кој дел од теренот сакаат па лупам глупости тука :facepalm: :facepalm:

Подобро нека се одмора или далеку било да се повреди.

Poarno da ispadnat od grupi ne daj boze Siti Baern da im se padne ako pominat ke bide zabeano [emoji28]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom