Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дај боже да му продолжат договор. Уште минимум 3 - 4 сезони.

Братот Звоне Бобан, кој за тимот ја даде најголема жртва!
Излезе ка прав балкански муж и ги кажа све гомната што сакал да ги напрае Евреинот. Го кошташе работа и судски трошоци, ама после тоа немаше образ Евреинот да го набрка Пиоли.

И покрај добрите резултати таја втора полусезона ја се кладим дека без интервјуто на Звоне ќе беше набркан Пиоли, а Малдини би заминал сам.

Ќе ни беше Рагник директор, Ото Шмит тренер, ќе беше Милан на 5то место со Хакан као главен играч уште 7-8 швабчиња од Хофенхајм и Грејтер Фурт у тим што земаат по 800к годишно ама надежни се !
Втората полусезона ја почнавме катастрофално, од сите клубови на светот карантинот најмногу ни годеше нас очигледно, последниот натпревар беше жива депресија - без публика против Џенова на Сан Сиро, Пандев не решеташе. Звоне според мене не придонесе никако во тој период, само ја влоши ситуацијата, се излета скроз импулсивно ради тоа што беше аматер во раководење клуб. Истиот Звоне што го кењаше господин господин Галијани при секое јавно излагање, а кога дојде на негова позиција не издржа ни 5 месеци. Пиоли не беше набркан затоа што врза одлична серија, да продолжеше со истата игра и пристап сигурно ќе беше сменет.

Во секој случај требаше Звоне да си даде повеќе време ако се осеќаше кабожен за таа позиција. Масара сега кине во позадина, дечкото со таа пинокио гримаса успеа да створи одличен тандем со Малдини. Звоне искористи моментум со смена на раководството, но мислам дека сфати дека ова е преголем залак за него и замина како бунтовник без причина.

Инаку, ова што до сега го прави Газидис многу ми се допаѓа, стануваме некаков фактор подалеку од фудбалот - спонзорства со разни бранши, тотална револуција во маркетинг секторот (тимот што го води инстаграм пејџот снима профи видеа), интеракција со навивачи преку подкасти и влогови, интервјуа - клубот никогаш не бил подостапен за публиката и поактивен на социјални мрежи.

Саше и јас не дочекавме Хакан да продолжи договор, но Џимеј, по се изгледа, ќе се радува на нов договор на капитенот.

Саше и јас не дочекавме Хакан да продолжи договор, но Џимеј, по се изгледа, ќе се радува на нов договор на капитенот.
Pozitivna stvar ke bide ako potpise,vo toj slucaj na leto nema potreba da vlozuvame vo odbranata,sredinata isto ke bide sredena pa makar i da zamine Kessie poso se vrakaat Pobega i Adli plus Bakajoko znak prasalnik veruvam ako sakaat mozat da go otkupat za nekoj 15 mil. taka da realno ke mozat da lupnat golema para na deficitarnata pozicija desno krilo i da se donese nekoe zvucno ime kako Bernardo Silva ili Hakim Zyech. Zimovo nema potreba od novi igraci i onaka ne se naoga nisto dobro.

Сега уште малку тренинг, пресконференција, па потоа список кој ќе патува утре за Рим, на кој ќе фали еден фудбалер, затоа што чувствува некаква болка. Утре пред да тргнат ќе се најде уште еден таков.

Ништо ново, секој натпревар најмалку 5 играчи не се со тимот поради физички проблеми, повреди, заразени.

Uste podobra vest e deka poradi zolti/crven karton Fiorentina vikendov ke bide bez glavnite centralni defanzivci vikendov - Milenkovic i Martinez taka da ova mora da se iskoristi so novi 3 boda.

И Насташич кај Фиорентина испадна дека нема да биде спремен за натпреваров, само Бразилецон Игор им е достапен од централните дефанзивци али и он нема ни 150 минути изиграно последниве 2-3 месеци. Венути бекот гледам го најавуваат принудно да игра цб така да очекувам 2-3 гола од наша страна

Е ова веќе е зезнато. Треба да напишат кој го удрил, да знаеме кого да пцуеме.

Автоматски споено мислење:

Ќе го видиме ли конечно Месиас што магаре е.

Последно уредено:
Во второ ќе добие некоја минута, ако бркаме негатива и цело полувреме ќе игра. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom